Britský producent Wilkinson vystoupí na největší Ram Night v Praze

Britský producent Wilkinson vystoupí na největší Ram Night v Praze

19. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na konci dubna čeká Prahu jedna z posledních halovách akcí před nástupem letních festivalů. Na pražském Výstavišti v Holešovicích se představí špička světové drum and bassové scény a to vše v rámci legendární noci Ram Night. Vlajkovou noc britského labelu Ram Records čeká historicky největší českou edici. Jedním z headlinerů bude také "hitmaker" Wilkinson.
Britský producent Wilkinson bezesporu patří mezi nejúspěšnější drum and bassové producenty současnosti. Wilkinson má zasebou vydání debutového alba "Lasers Not Included". V červnu 2013 na něj lákal úspěšným trackem Heartbeat, který se objevil v setech snad všech DJ's po celém světě a to byl teprve začátek. O měsíc později přichází britská hvězda s novým singlem "Afterglow". Od vydání alba, má za sebou několik dalších úspěšných singlů, jako Half Light ft. Tom Cane, Dirty Love ft. Talay Riley a mnoho dalších.
 

Kreativní, nápaditý, vtipný, upřímný a spolu s hudební kulisou přímo zážitek. V britské anketě Drumandbass Arena Awards vyhrál singl Afterglow v kategoriích skladba roku, hudební videoklip roku a samotný Wilkinson získal ocenění ,, producent roku,,. V současné době objíždí svět se svou novou live show, na kterou zve umělce, s kterými pracoval svým skladbách. 

Společně s Wilkinsonem vystoupí, na dubnové Ram Night Prague 2015, Andy C, Calyx & Teebee, Dc Breaks a June Miller. Česká edice této legendární noci se odehraje 24.4.2015 na pražském Výstavišti Expo v Holešovicích, v jednom z největších hal Křižíkových pavilonů. Vstupenky můžete pořídit v předprodejní síti Ticketportal.cz.

Přehled účinkujících: ANDY C, WILKINSON, CALYX & TEEBEE, DC BREAKS, JUNE MILLER + CZ DJs

Oficiální web: www.letitroll.cz
Facebook event: www.facebook.com/events/448965891917381/

Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RAM NIGHT 2015

Pátek 24. 4. 2015
Vstup: od 600 Kč
Vystupují:
ANDY C, WILKINSON, CALYX & TEEBEE, DC BREAKS, JUNE MILLER + CZ DJs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika