Taneční párty se neobejde bez mnoha věcí

Taneční párty se neobejde bez mnoha věcí

27. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ale bez čeho, lépe řečeno bez koho, by to rozhodně nešlo, to je dj. A správný dj by nebyl tím, kým je, bez kvalitní techniky, na které mixuje, skrečuje a rozjíždí tu nejfantastičtější párty a dotváří výslednou atmošku světelnými efekty.
Profíků v řadách DJs je i v ČR poměrně hodně. A ti nejlepší se mohou směle porovnávat i se světovou dj špičkou. Na druhé straně nám vyrůstají i DJs zajíčci, kteří paří doma v pokoji nebo v garáži. Jedou na bazarové technice, jakou jsou mixpulty, světla, zesilovače, zvukové systémy a hafo další všelijaké dj techniky. A pokud vydrží, tak se za pár let mohou objevit až v české špičce mezi DJ.

Taneční párty se neobejde bez mnoha věcí...

Jakou vlastně techniku potřebuje dobrej dj? Zeptáme se šéfa z online speciálky pro DJs, Mariana Veselého, který dlouhý roky provozuje e-shop pro dýdžeje na www.shop4djs.com.

Mariane, jaký máš za ta léta zkušenosti se sortou dýdžejů?
Kluci jsou borci. Mladí mají odvahu si za to stoupnut a dělat na začátku spíše soukromé párty kde se učí a začnou růst. Obdivuju je. Tuto líheň podporujeme u nás v e-shopu, třeba na Facebooku facebook.com/shop4djs. Začátečníkům nabízíme EXTRA SLEVY v rámci tzv. „akce na značku měsíce“. Celý měsíc si můžou kluci koupit vybranou značku se slevou 10%! K tomu navázat věrnostní slevy anebo rovnou juknout do sekce BAZAR, kde se občas najdou v prodeji „z druhé ruky“ velmi zajímavé kousky techniky od našich zákazníků.

Druhou partou jsou dýdžejové "senioři". Jde o amatéry i profíky, kteří vystupují pravidelně na akcích různého typu. Prostě se tím tak nějak živí a baví. Ti velmi rádi testují novinky, obměňují techniku a rozšiřují své profi nádobíčko. Nakupují u nás za pár stovek, ale i za desítky tisíc. Už jedou v systému našich věrnostních slev.

OK, Mariane. A co v prodejích nejvíc jede?
Myslíš v technice? To je různý. V našem oboru není sezóna jen o vánocích, jako u jiného spotřebního zboží. Nejvíc jedou TOP novinky různých značek, akce a slevy, pak je i sorta zákazníků vyhledávajících výprodeje atd. Obecně z techniky frčí dneska dj kontrolery, pak gramofony, DJ pulty a cd přehrávače, ze světel pak klasické diskotékové efekty, které se dnes prodávají již v LED verzi. Víš co, každý hledá něco svého. I DJs se specializují a mají různé požadavky a často i individuální přání.

Určitě sleduješ vývoj cen a to i u konkurence ...
Řešit v dnešní době v našem oboru ceny, nebo zda-li koupit od toho či onoho prodejce, už moc nefrčí. Ceny bývají velmi podobné a rozdíly se pohybují jen v jednotkách procent. Samozřejmě že se najdou i výjimky, ale to je všude. I přesto ale samozřejmě o konkurenci víme, monitorujeme je a reagujeme na významnější cenové výkyvy.

Profíci jedou po nejlepších značkách, jako jsou Numark, Reloop, American audio, Native Instruments, Pioneer, UDG, Akai, Omnitronic, Skytec, Behringer a kupa dalších. Většinou se jedná o specializované značky pouze pro Djs.

Zákazníci v oblasti zvukové a světelné techniky hledají hlavně specializované shopy a profesionální poradenství. Na poradenství od odborníků kladou velký důraz. Prodávat super zboží umí každý. I velké známé e-shopy se spotřebním zbožím dnes prodávají sortiment pro DJs. Podbízejí se zejména cenou, ale už vám neporadí, nesestaví individuální sestavy nebo nenabídnou specializované příslušenství.

Nezkreslený zvuk, speciální světelné a zvukové efekty – to dělá atmosféru a odděluje dobrou párty od špatné.

Dodal: Honza Xaver Boštík - Hiswork.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika