Steve Porter hostem Zenu

Steve Porter hostem Zenu

16. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 22.7. se budou v Roxy slavit další narozeniny. Tentokrát je oslavencem klubovka Zen, která svým stářím šesti let patří mezi nejstarší pravidelné party na naši taneční scéně.
K elektronické hudbě si Steve vybudoval zanícený vztah už v šestnácti letech, ale trvalo poměrně dlouho než se prosadil jako producent/DJ. V roce 1999 ho "objevil" Chris Fortier, po té, co slyšel ukázky jeho věcí. Steve se tak dostal na roster jedné z nejprestižnějších booking agentur světa – The Collective Agency – a zároveň také pod křídla značky Fade Records, kde dodnes vydává. Kariéra se tak rozjela na plné obrátky, Steve absolvoval několik turné, mimo jiné i se Sashou a Sanderem Kleinenbergem, postavil si vlastní studio.

steve porter

Za posledních čest let si Steve vybudoval objemné portfolio. Může se pochlubit více než padesáti singly a třiceti remixy pod svým jmeném i několika dalšími pseudonymy (Afent 001, HDF & Bons), které si našly cestu do vinyl boxů mnoha DJs světa včetně takových jmen jako Sasha, Lee Burridge, Derrick Carter, Carl Cox, Sander Kleinenberg, Mark Farina nebo Paul van Dyk.

zen

V únoru minulého roku vydal svoje debutové album Homegrown, které obsahuje čtrnáct perfektně zmixlých originálních tracků. Nejaktuálnější záležitostí je kompilace Porterhouse, obsahující úctyhodných, pečlivě vybraných šestadvacet skladeb. Na ploše 74 minut vytvořil technicky dokonalý houseový příběh, na kterém se z jedné třetiny podílel vlastními kousky.

více informací: www.djsteveporter.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika