Sto zvířat oslaví 25. narozeniny ve velkém sále Lucerny

Sto zvířat oslaví 25. narozeniny ve velkém sále Lucerny

04. 05. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sto zvířat má za sebou za čtvrt století své existence více jak 1800 koncertů a festivalů a to nejen v Čechách, ale i ve Spojených státech, Francii, Německu, Švýcarsku a Slovensku.
V Čechách a na Moravě STO ZVÍŘAT zahrálo zřejmě ve všech existujících klubech, každoročně Zvířata hrají na všech velkých a prestižních festivalech. Ve své diskografii má STO ZVÍŘAT zatím 9 řadových alb a nespočet účastí na kompilacích.

STO ZVÍŘAT

K letošním dvacátým pátým narozeninám si STO ZVÍŘAT nadělilo hned několik dárků - celoroční turné složené ze všech největších zvířecích hitů vyvrcholí 22. října koncertem ve Velkém sále pražské LUCERNY se spoustou opravdu nečekaných hostů a bývalých členů kapely. Vstupenky jsou k dispozici již nyní v obvyklých předprodejích, do konce června za speciální bonusovou cenu.

V LUCERNĚ zároveň STO ZVÍŘAT pokřtí zcela nové album MINISTERSTVO MÝHO NITRA, které opět vzniklo kompletně na texty Tomáše Belka, pod hudbou bude podepsán tradičně Honza Kalina a ostatní členové kapely. Jedná se o návrat ke zvířecím kořenům a tudíž je třeba očekávat 14 velmi svižných tragikomických písní, jejichž názvy jako STRUNY PODZIMU, SMÍ HONZA VEN?, TOILETTE LOVE STORY, PRŮHLEDNÁ KOČKA nebo PÍSEŇ PROTI PLYNATOSTI napovídají, že se bude jednat o hořkosladký koktejl s limetkou bizarnosti, s polevou cynismu, navrch s paraplíčkem strachu z blížícího se stáří....

Nicméně STO ZVÍŘAT vstupuje do své šesté pětiletky v životní formě a v této velkokapacitní sestavě: Jana Jelínková - zpěv, Honza Kalina - zpěv, perkuse, Jan Beruška Šobr - kytara, Petr Hostinský - zpěv, klávesy, Jiří Hanzlík - barytonsaxofon, Martin Kachna Líska - trombon, Pablo Herzog - trubka, Willy Versteeg - baskytara a Miki Nop - bicí.

Dodal: Šimon Kotek, 100 Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STO ZVÍŘAT

Čtvrtek 22. 10. 2015
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
STO ZVÍŘAT
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika