Hidden Orchestra přijedou do Prahy

Hidden Orchestra přijedou do Prahy

06. 05. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Z hlavního města Skotska se do Prahy už popáté vrací kvartet Hidden Orchestra, známý originálním propojováním jazzu a elektroniky. V Roxy 18. listopadu odvypráví další zajímavý hudební příběh.
Představte si město Edinburgh s jeho tajemnou atmosférou, nepředvídatelným počasím, větrnými pláněmi a břehy Severního moře. Stejně nevypočitatelná je i hudba Hidden Orchestra spojující v sobě různorodé hudební živly. Hlavní složku tvoří jazz namíchaný s klasikou, ambientem, hip hopem a elektronikou.
 

Plíživé struny, výrazné bubny a velmi dobře vyvážené programování. Kombinují živé nahrávky s dokonalým ovládáním studiové techniky, což ve výsledku vytváří emociálně bohatý zvuk. Dochází tak i k situacím, kdy dubstepovou basu střídají jemné tóny harfy.

Hidden Orchestra jsou již dlouhou dobu hlavními hvězdami labelu Tru Thoughts. V čele kvartetu stojí zakladatel projektu Joe Acheson (basa a elektronika), doprovázen houslemi a pianem Poppy Ackroyd a dvěma bubeníky Timem Lanem a Jamie Grahamem. Na hudební scénu je vyneslo debutové album z roku 2010 „Night Walks“ a zatím poslední nahrávkou se stalo album „Archipelago“, které nepřestává nasazovat velmi vysokou laťku kvalitě jejich produkcí.

Jestli vás baví v hudbě poslouchat příběhy, které se vyvíjí skrze klikaté cesty k těm nejméně očekávaným koncům, tak si nenechte Hidden Orchestra ujít.

Událost: www.facebook.com/events/681564761949135

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIDDEN ORCHESTRA

Středa 18. 11. 2015
Vstup: od 400 Kč
Vystupují:
Hidden Orchestra (Skotsko), Zabelov Group
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika