Watermania Tour 2006

Watermania Tour 2006

19. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Turné předních českých profi snowboardistů a lyžařů po českých vodních plochách, vyvrcholí v úterý 25. července na Smíchovské pláži v Praze. Osm metrů vysoká konstrukce se tedy stěhuje na Smíchovské nábřeží, kde proběhne odpoledne ve znamení vody, adrenalinu a freestyle skoků.
Důkazem, že ani v létě čeští profi jezdci a lyžaři nezahálí, je série již dvou závodů, které česká lyžařská i snowboardová špička absolvovala první prázdninový víkend v BCB Freestyle Parku Božanov u Broumova a následně 8. a 9. července ve Slunečních lázních v Jablonci nad Nisou.

Konstrukce se tedy z Jablonce stěhuje na „Smíchovskou náplavku“, a to po konzultaci s českou špičkou snowboardistů a freestyle skierů, kteří připomínkovali parametry skoku, jenž svou šířkou tři metry patří mezi nejbezpečnější svého druhu v ČR. Garantem projektu je český snowboardový prorider a člen evropského Nitro teamu Honza Zajíc, který bude společně s dalšími českými špičkovými jezdci (jako je např. člen českého Ride teamu Ondřej Bauer) dohlížet na průběh závodu. Současně budou tito profesionálové působit i jako členové poroty, která vybere nejlepší závodníky. Celá Tour je podpořena prize money 40 000Kč a 24 000Kč.

plakat

„Generálním partnerem akce je společnost MicroMedia, provozovatel portálu s mobilní zábavou WapStranky.cz, vývojář a distributor mobilního kontentu a poskytovatel služeb v oblasti telekomunikací, která nás maximálně podporuje a především jí patří díky za uspořádání tohoto jedinečného podniku v takovémto rozsahu,“ říká Jan Stejskal, jeden z hlavních organizátorů z pořádající agentury SUNDISK. „Na naší druhé jablonecké zastávce bavili závodnicí bezmála dvě tisícovky nadšených diváků a dav obdivně „hučel“ nejen při čistě provedených skocích, ale i při různých karambolech, o které nebyla nouze. Právě možnost vyzkoušet si a osvojit nové triky, pro které chybí na sněhu odvaha, je jednou za základních myšlenek celého projektu,“ doplňuje Jan Stejskal.

Oba dva závody v rámci WapStranky.cz Watermania 2006 zatím v kategorii snowboardistů našly jediného vítěze, bezpečně totiž kraloval Josef „Pepé“ Samek (Snowforce team). Druhé místo si udržel i kolínský Ondřej „Frýmen“ Svoboda. V kategorii freestyle ski v Jablonci zvítězil Michal Špalek.

Úterní finálový závod odstartuje ve 12.00 oficiálním tréninkem, ve 16.00 hodin pak následuje kvalifikace, ze které porota vybere vždy osmičky nejlepších do finálového kola. To zahájí těsně před šestou hodinou krátkou exhibicí českých reprezentantů ve vodním rodeu Honzy Koláře a medailisty z ME Štěpána Fiedlera. O celodenní pohodu se bude starat absolvent Red Bull Music Academy DJ Hech z pardubické djské party U Merkura a DJ Meehay z jabloneckého klubu D-eppl.

www.watermania.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika