Papa Roach zahrají v Praze s Five Finger Death Punch

Papa Roach zahrají v Praze s Five Finger Death Punch

23. 06. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S desítkami singlů bodujících v nejrůznějších žebříčcích, miliony video streamů a s fanoušky po celém světě Five Finger Death Punch a Papa Roach po celou dobu své kariéry dominují rozhlasovému i televiznímu vysílání.
Tyto dvě skupiny, které mají silné fanouškovské základny a jejichž živá vystoupení jsou pověstná, spolu poprvé vyrážejí na společné podzimní turné po Evropě, s podporou speciálních hostů DEVIL YOU KNOW (nová kapela Howarda Jonese z Killswitch Engage).

PAPA ROACH

Zoltan Bathory, kytarista Five Finger Death Punch, poznamenává: „Do začátku tohoto turné bude naše nové album „Got Your Six“ již venku. Je to naše dosud nejlepší nahrávka, v podstatě taková betonová cihla heavy metalu, takže už se nemůžeme dočkat, až některé z těchhle skladeb představíme evropským fanouškům. Celé tohle turné bude večer co večer pořádnej nářez.“ Jacoby Shaddix, zpěvák Papa Roach, dodává: „Jsme nadšení a těšíme se, až to v Evropě s našimi bratry z FFDP pořádně rozbalíme!!!! Nenechte si tuhle akci ujít, Papa Roach vás smetou!“

FIVE FINGER DEATH PUNCH a PAPA ROACH nedávno spustili kampaň umožňující fanouškům vybrat města, která by tyto dvě kapely měly na svém společném evropském turné navštívit. Několik set tisíc lidí z 19 zemí po celé Evropě reagovalo na tuto výzvu k akci a ovlivnilo tak výslednou podobu turné, včetně koncertní zastávky v ČR.

V den oznámení turné budou FIVE FINGER DEATH PUNCH hrát na hlavním pódiu Download Festivalu 2015 v Derbyshire ve Velké Británii. Kapela je připravena představit brzy nový singl, „Jekyll and Hyde“, kterým ohlásí vydání svého dlouho očekávaného šestého studiového alba „Got Your Six“. To celosvětově vychází 28. srpna 2015.

Před přesunem do Evropy v listopadu tohoto roku absolvují FIVE FINGER DEATH PUNCH a PAPA ROACH během září a října sérii koncertů po amerických arénách.

Multi-platinoví a na ceny Grammy a MTV nominovaní PAPA ROACH se prezentují melodickým hard rockem a jejich tvorba ovlivnila mnoho dnešních velkých jmen z metalové scény. Kapela na začátku tohoto roku vydala své osmé studiové album „F.E.A.R.“ a na úspěchy v britský žebříčcích naváže vystoupením na festivalech v Readingu a Leedsu a vyprodaným anglickým turné . Papa Roach vydali 1. června druhý singl „Gravity“, letos také oslaví 15. výročí vydání svého průlomového alba „Infest“, kterého se do dnešního dne prodalo přes 8 milionů kusů.

FIVE FINGER DEATH PUNCH právě dokončili nahrávání svého dlouho očekávaného šestého studiového alba „Got Your Six“ , které by mělo být vydáno 28. srpna 2015. Jejich poslední turné po Velké Británii v roce 2014 bylo vyprodané v dostatečném předstihu a jejich předešlá alba „The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Volume 1 a Volume 2“ si výborně vedla v celé řadě hitparádových žebříčků, v USA i Kanadě byla ověnčena zlatem a přinesla takové hity jako „Lift Me Up“, ve které se představil Rob Halford z Judas Priest, nebo „Battle Born“ a „Wrong Side Of Heaven“- video, které má více než 30 mil zhlédnutí.

V kapele Devil You Know, která byla založena v Los Angeles v roce 2013, působí zpěvák Howard Jones (ex-Killswitch Engage), kytarista Francesco Artusato (All Shall Perish) a bubeník John Sankey (ex-Fear Factory). Jejich debutové album “The Beauty Of Destruction” produkoval Logan Mader (Five Finger Death Punch, Gojira) a mixoval uznávaný producent Zeuss (HATEBREED). Za tuto nahrávku obdrželi Papa Roach - mimo jiné - v roce 2014 ocenění časopisu Metal Hammer UK v kategorii „nejlepší nová kapela“. Velmi kladných ohlasů se dočkala i jejich živá vystoupení, mimo jiné i na festivalu Sonisphere 2014 nebo po boku Black Label Society a Lacuna Coil po celé Severní Americe.

Devil You Know a producent Josh Wilbur (Lamb Of God, All That Remains) v současnosti dokončují práci na nahrávce, která by na značce Nuclear Blast Records měla vyjít v druhé půlce října tohoto roku.

Dodal: Petr Novák, Live Nation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FIVE FINGER DEATH PUNCH - PAPA ROACH

Pátek 20. 11. 2015
Vstup: od 990 Kč
Vystupují:
FIVE FINGER DEATH PUNCH (USA), PAPA ROACH (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika