Jonty Skrufff a Fidelity Kastrow na afterparty Prague Pride

Jonty Skrufff a Fidelity Kastrow na afterparty Prague Pride

24. 06. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letos proběhne již pátý ročník festivalu Prague Pride, který ohřeje metropoli a zároveň roztají ledy české společnosti. Po slavnostním průvodu Prahou, který vyústí na Letné, kde bude připraven nabitý hudební program až do 22:00, proběhne v klubu Roxy oficiální afterparty.
Zde představí hned několik zahraničních umělců v čele s Hoxton Whores a berlínskou dvojicí Jonty Skrufffem a Fidelity Kastrow. Pojďme si toto extravagantní německé duo blíže představit!

Jonty Skrufff (Sisyphos/Berlin/Germany)
Rezident známého berlínského after-hours prostoru s názvem Sisyphos, který se může pyšnit i dalšími rezidencemi v klubech jako je londýnský Fabric nebo Pacha Ibiza, procestoval během své kariéry více jak 30 zemí, mezi které patří například Brazílie, Indie, Indonesie, Rusko, Čína nebo Japonsko. Spolupracuje na pravidelné týdenní radio show s názvem Berlin Soul/Germany Calling, která je vysílána na celé řadě světových rádií. Ve spojení s jeho vlastní hudební tvorbou dal světu o svých kvalitách vědět prostřednictvím releasu s názvem Stiletto, kde se objevily i remixy od známých postav elektronické scény, kterými jsou Patrice Baumel, Jamie Anderson a Idiotproof. Celý release měl ohromné pozitivní reakce od jmen jako je Coyu, Technasia nebo zástupců kapely Groove Armada.
 

Fidelity Kastrow (Sisyphos/Berlin/Germany)
Stájová kolegyně Jontyho Skrufffa odstartovala svou kariéru v roce 2007 a od té doby se představila v předních světových klubech, kterými jsou například berlínský Tresor, britský EGG, Seone, Mass nebo Canvas. Od roku 2012 se stává stejně jako Jonty rezidentem alternativního prostoru Sisyphos, který je pro ní jak sama říká opravdu něčím speciálním a plný magické energie. Kromě celé řady vystoupení po celém světě představila sound například na renomovaném festivalu EXIT, Souterrain Porte, Neofestu v Bosně a Hercegovině a spoustě dalších. Kromě djingu a vlastní hudební tvorby se věnuje také psaní hudebních textů a zpěvu, což z ní dělá opravdu všestrannou umělkyni na hudebním poli.
 

Vstupenky na Prague Pride official afterparty jsou v předprodeji za 290,-Kč/regural a 990,-Kč/VIP k dostání na www.praguepride.cz a www.ticketportal.cz

Kompletní informace naleznete na https://www.facebook.com/events/1673592436205299/.

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGUE PRIDE AFTER PARTY

Sobota 15. 8. 2015
Vstup: od 290 Kč
Vystupují:
Subgate, Michael Burian + houslista, Hoxton Whores (UK), Jonty Scrufff & Fidelity Kastrow (Germany), Marcelo di Lazari (Brasil), elix!, Petr K, Zu
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika