Marcelo K2 dalším jménem Prague Pride afterparty

Marcelo K2 dalším jménem Prague Pride afterparty

09. 07. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Brazilský Marcelo K2 doplňuje zahraniční hosty na Prague Pride aftereparty 15.8. v klubu Roxy a vystoupí tak společně s britským producentským duem Hoxton Whores, berlínskou dvojicí Jonty Scrufffem & Fidelity Kastrow, Michaelem Burianem a Subgatem!
Oficiální afterparty po 5. ročníku festivalu Prague Pride bude hostit hned pět zahraničních zástupců! Dalším vystupujícím bude brazilský producent Marcelo De Lazzari známý také jako Marcelo K2.

Na přelomu nového tisíciletí odstartovala mezinárodní kariéra tohoto charismatického umělce a od té doby pravidelně vyráží se svým recordbagem na turné nejen po svém domovském kontinentu, ale také po Evropě a Asii. Kromě klubů, mezi které patří například rakouský Tunnel, holandský Zyon nebo pražská Roxy se objevil na festivalech v Chorvatsku či Jižní Korei.

Marcelo K2

Jeho produkce prochází hned několika hudebními žánry od housu, přes electro, breakz až po techno a jeho vlastní hudební počiny spatřily světlo světa na vydavatelstvích Giant & Dwarf, Advanced Records, Frisbee Tracks nebo Evopro Recordings a byly remixovány například techno ikonami své doby, kterými byly Johan Bacto a Ade Fenton.
 

Jsme velice rádi, že tento respektovaný umělec zavítá 15.8. na Prague Pride afterparty do klubu Roxy.

Kompletní informace o eventu naleznete na https://www.facebook.com/events/1673592436205299

Vstupenky na Prague Pride official afterparty jsou v předprodeji za 290,-Kč/regural a 990,-Kč/VIP k dostání na www.praguepride.cz a www.ticketportal.cz.

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGUE PRIDE AFTER PARTY

Sobota 15. 8. 2015
Vstup: od 290 Kč
Vystupují:
Subgate, Michael Burian + houslista, Hoxton Whores (UK), Jonty Scrufff & Fidelity Kastrow (Germany), Marcelo di Lazari (Brasil), elix!, Petr K, Zu
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika