FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hip Hop Kemp přinese kopec zážitků

Hip Hop Kemp přinese kopec zážitků
19. 08. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Již tento čtvrtek otevře své brány jeden z největších festivalů v Evropě. Návštěvníky láká nejen na tradičně skvělý program a hvězdy z celého světa, ale také na bohatý doprovodný program. Ten nabídne spoustu zážitků, nejen adrenalinových.
Bojíte se, že se vrátí tropická vedra posledních týdnů? Nebojte. Hip Hop Kemp Vám nabídne perfektní zchlazení. Pro všechny, kteří si chtěli vyzkoušet surfing v malém bude připraven Skimboarding. Pár centimetrů vody, skimboard a rozběh stačí na svlažení a zážitek, který si budete chtít zopakovat. Nenechte si ujít také Slip´n´slide. Festivalovou skluzavku se vším všudy. Rozeběhněte se z hangáru a užijte si jízdu zakončenou vodní brzdou ve slámovém bazénu.

Hip hop Kemp 2014

Na Hip Hop Kemp se chystají velké party přátel, které hledají zábavu pro všechny najednou. Právě pro ně bude připravený Crazy bubbles. Na fotbal, ve kterém je bodycheck nejčastějším zákrokem, mohou vyzvat za soupeře kolemjdoucí či si zahrát ve skupinkách proti sobě. Nárazy jsou tvrdé, ale nikdo se bát nemusí. Odpruží je okolní crazy bubble. S kamarády si můžete užívat tradiční Chill & Fun zónu. Fotbálek, poker, herní konzole nebo šíša s chillout muzikou vám umožní hodit všechny starosti za hlavu.

Chtěli jste někdy zažít ten pocit, jaký mají velké hudební hvězdy, které využívají akrobatických možností a létají nad diváky? Hip Hop Kemp vám tento zážitek nabídne! Na Flying Fox si užijete 100 metrů dlouhou jízdu přímo před hlavní stage. Proleťte se na kotlem skákajících fanoušků a zapamatujte si Hip Hop Kemp 2015 na celý život. Nabídneme vám také tradiční kempovou pecku v podobě Vert Show. Své triky, nad kterými se vám bude tajit dech, předvedou špičkoví riders, kteří se ničeho nebojí. I vy můžete zkusit své štěstí a překonat sami sebe, a to na Mini Rampě opodál. Znáte Spikeball? Ne? Tak neváhejte a vyzkoušejte písečnou skákačku, která překvapí každého nového hráče. Možná se vám zadaří a vyhrajete jednu svou! Parádní podívanou nabídne turnájek ve streetballu. Kromě zápasů si zde mohou návštěvníci zkusit další soutěže o ceny Mithell & Ness nebo zhlédnout dech beroucí exhibici.

Návštěvníci se mohou zapojit také do rozsáhlých workshopů. V Urban zone si můžete vyzkoušet práci DJ a namixovat si svůj song. Žízeň pak uhasíte vlastním drinkem a vytvoříte si originální tričko. Probuďte v sobě tvůrčího ducha a předveďte, co ve vás je! Odnesete si dárky od hostesek a jako třešničku na dortu originální vlasový styling.

PRHYME, YELAWOLF, MOBB DEEP, DOPE D.O.D., GHOSTFACE KILLAH, RAEKWON, JOEY BADA$$, MAJK SPIRIT, HOPSIN, KONTRAFAKT a mnoho a mnoho dalších už se na vás těší tento týden! Nenechte si ujít 3 dny plné zážitků na Hip Hop Kempu 2015!

Dodal: Nikol Poselová

HIP HOP KEMP

Pátek 21. 8. 2015 až Neděle 23. 8. 2015
Vystupují:
Joey Bada$$ (USA), RUN THE JEWELS (USA), YELAWOLF (USA), PRHYME (DJ Premier & Royce Da 5'9”) (USA), HOPSIN (USA), DOPE DOD (NL), GANG STARR FOUNDATION (Jeru The Damaja, Big Shug, Lil Dap of Group Home) (USA), KONTRAFAKT (NL), MAJK SPIRIT (SK), BIGG BOSS SHOWCASE (Vladimir 518, La4 & DJ Wich, Orion, DJ Mike Trafik, James Cole, Refew), SMACK, HDBEENDOPE (USA), VNM (PL), PRO8L3M (PL), SODOMA GOMORA a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |