Digital Sratch v klubu Ponorka

Digital Sratch v klubu Ponorka

24. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pardubickém klubu Ponorka je na sobotu 29.7. připravena party Digital Scratch, na které vystoupí německý host Dj Stereoman.
Futuristická dekorace djského podia, letní dekorace v klubu a další vymazlené vychytávky Vás čekají již příští víkend na párty Digital Scratch. Otevřena bude letní terasa s příjemným posezením a ještě příjemnějšími cenami chladivých osvěžujících drinků, vevnitř klubu tradiční mazec, na jaký jste v Ponorce již zvyklí. Kromě oblíbeného krutého techna přijdou na řadu i nové styly, které oživují klubovou scénu po celé Evropě.

digital scratch

Pro každého návštěvníka budou připraveny originální mixovaná CD zdarma. Každý si bude moct vybrat, zda dá přednost mixovanému hard technu (techno scratch), nebo housíku v podobě funky pumping coctailu (House scratch CD jsou namixovány exklusivně pro párty Digital Cratch a jsou opravdu zdarma!

Poprvé budete mít také možnost zakoupit si na párty světoznámou látku POPERS, která svým účinkem překonává všechny ostatní stimulanty. Za exklusivní cenu si tento legální stimulant můžete vyzkoušet přímo ve varu akce.

Djs: Kaisersoze (Final Scratch2), Maria.n (Serato Scratch Live), Klap-in (Final Scratch 2), Tzésar (Sampler & effector).

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika