Syndicate - párty bez limitů

Syndicate - párty bez limitů

24. 08. 2015  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Blíží se nám pomalu konec léta a tak je třeba se poohlídnout po akcích, které se chystají na podzim. Jednou z nejzásadnějších pro fanoušky hardcore je bezesporu Syndicate.
Tu jako každý rok připravuje německá promo agentura I-Motion ve spolupráci s holandskými kolegy z Art Of Dance. Letos tu máme skoro jubilejní ročník (devátý) tohoto harder styles festivalu. V komplexu Westfalenhalle v Dortmundu budou opět připravené pro návštěvníky 4 scény. A na koho, že se můžete těšit letos? To se dočtete v následujícím článku.

V následujících řádcích se mimo jiné dozvíte o informace k chystanému zájezdu na tento event. Proto, prosím Ty z vás, kteří mají zájem vycestovat za hranice, aby tento článek dočetli až dokonce. Všichni si ale prosím zapamatujte datum 3. října, kdy se Syndicate bude konat.

Syndicate se zrodila před devíti lety. Od začátku své existence přitahuje čím dál tím víc návštěvníků. Loni byla překročena návštěvnost 22.000. Je vidět, že harderstyles mimo naše hranice každým rokem zajímá čím dál tím víc pártypeople.

Syndicate je proslulá svou velmi silnou zvukovou aparaturou. Zdá se mi, že ve Westfalenhalle žádné neplatí zvukové limity osobně, všem co se chystají zúčastnit této párty přímo doporučuji si vzít špunty do uší. Nedílnou součástí eventu je vždy obrovská indórová laser-pyro-světelná show. S dekoracemi si pokaždé pořádající agentura pohraje do posledního detailu. Hudebně si letos přijdou na své fanoušci hardstyle, hardcore, hard techna a oldschool hardcoru.
 

Syndicate patří mezi klíčové halové harderstyles akce roku v Německu. Stejně jako v předchozích letech i letos se na této obří halové akci představí to nejlepší ze současné hardcore, hardstyle, hard techna a techna. Žádný fanda tohoto stylu by na této akci proto neměl chybět. Neváhejte a vyrazte s námi. Hlaste se co nejdříve k naší společné výpravě, kapacita autobusu je omezená a zbývá několik málo posledních míst.

Westfalenhallen v Dortmundu své brány otevře opět 3. října v 20:00. Lístek se dá zakoupit za 55,39 € (i s poplatky). Vstupenky bez problémů zakoupíte na těchto stránkách (http://www.syndicate-festival.de/events/syndicate/2015/de/tickets/printathome)

Pro návštěvníky budou opět připraveny čtyři stage: Masters Of Hardcore, Rough Zone, Classic District a Hardstyle kingdom.

Line up:

Masters of Hardcore
Angerfist -live-
Korsakoff vs. Re-Style -live-
Neophyte Records Allstars -live-
Miss K8
Bodyshock vs. Dyprax
Destructive Tendencies
Noize Suppressor vs. Outblast
Dr. Peacock
Nosferatu
Negative Audio -live-
Unexist
Thorax -live-
Crossfiyah
MC Tha Watcher

Rough Zone
BMG -live-
O.B.I. & Viper XXL
Pappenheimer
Candy Cox
Arkus P. -live-
Zahni -live-
Andi Teller
Olle

Hardstyle Kingdom
Radical Redemption
Frontliner
Crypsis
Digital Punk
E-force
Warface
Sub Sonik
Mystery
X-Pander
Artifact
MC Nolz

Classic District
Mental Theo
Ruffneck
Predator
Buzz Fuzz
Base Alert (Outblast & Catscan)
Pavo
Vince
Panic
Bass-D
J.D.A
MC Syco

Zájezd na Syndicate (DE)
Chcete na tuto akci vyrazit a nemáte se tam jak dostat? Tak pro Vás máme tip, jak se na tuto akci vypravit společně s lidmi, kteří touto hudbou žijí, stejně jako vy! V minulých dvou letech vyrazil na tuto akci autobus s 35 zájemci. Letos to vypadá tak, že o tento event z České republiky je větší zájem a pravděpodobně se pojede autobusem o kapacitě 53 míst a více. Pro více informací navštivte facebookovou událost Společná výprava na Syndicate 2015 https://www.facebook.com/events/1453782638233789/

Místo a čas konání: Westfalenhallen Dortmund, Německo, sobota 3. 10. 2014, 20:00 - 07:00

Vzdálenost z Prahy: 660 km, tedy cca 8 - 9 hodin jízdy průměrnou rychlostí 90 km/h (téměř výhradně samá dálnice).

Cena zájezdu je stanovena na 2.980,- Kč (zahrnuje zpáteční jízdenku do Dortmundu a lístek na akci). Cesta vyjde na 1. 450 Kč a lístek si zakoupit osobně. Lístek stojí 1. 530 Kč

Odjezd z Prahy, z Hlavního nádraží (vlakového), plánujeme na sobotu 3. 10. 2014 v 09:00 ráno (sraz v 8:45!). Do Německého Dortmundu přijedeme okolo 19. hodiny odpolední, tam zaparkujeme v bezprostřední blízkosti místa konání, budete tak mít čas podívat se do města a zajít někam na pořádné jídlo před akcí. V tuto chvíli začíná „volná zábava“ až do nedělní 7.00 hodiny, kdy se opět sejdeme u autobusu. Odjezd z Dortmundu je plánován v neděli v 7:30. Příjezd zpět do Prahy je odhadován v neděli 4. 10. 2014 kolem 17. hodiny
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYNDICATE

Sobota 3. 10. 2015
Vstup: od 55,39 €
Vystupují:
Angerfist -live-, Korsakoff vs. Re-Style -live-, Neophyte Records Allstars -live- , Miss K8, Bodyshock vs. Dyprax, Destructive Tendencies, Noize Suppressor vs. Outblast, Dr. Peacock, Nosferatu, Negative Audio -live-, Unexist, Thorax -live-, Crossfiyah, MC Tha Watcher, BMG -live, O.B.I. & Viper XXL, Pappenheimer, Candy Cox, Arkus P. -live, Zahni -live, Andi Teller, Olle, Hardstyle Kingdom, Radical Redemption, Frontliner, Crypsis, Digital Punk, E-force, Warface, Sub Sonik, Mystery, X-Pander, Artifact, MC Nolz, Classic District, Mental Theo, Ruffneck, Predator, Buzz Fuzz, Base Alert (Outblast & Catscan), Pavo, Vince, Panic, Bass-D, J.D.A , MC Syco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika