Nic Fanciulli headlinerem podzimní Roxy

Nic Fanciulli headlinerem podzimní Roxy

28. 08. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Roxy čeká na podzim další svátek elektronické hudby. V říjnu přijede ukázat své umění britský dj a producent nominovaný na Grammy - Nic Fanciulli.
Majitel labelu Saved Records a nerozlučný parťák Jorise Voorna, se kterým pořádají legendární noci La Familia na Ibize, přiveze kvalitní porci inteligentní a podmanivé house a techno music, která je pro něj typická.
 

Nic Fanciulli patří mezi nejúspěšnější britské producenty poslední dekády a to nejen díky spolupráci s osobnostmi tak rozdílnými jako Underworld, Loco Dice, U.N.K.L.E nebo Kylie Minogue. Nicův rukopis je poznat už při prvních tónech, kterými se, stejně jako celou jeho produkcí, táhne elegantní, ale i velmi taneční, atmosféra. Stejný styl reprezentuje i jeho label Saved Records, který reprezentuje undergroundovější část spektra a vydávali na něm také např. Hot Since 82, Andrea Oliva nebo Robert Dietz.

Nic Fanciulli je po 10 letech na scéně na vrcholu, o čemž svědčí i oblíbenost jeho společných nocí s Jorisem Voornem – La Familia v Ushuaia na Ibize, kde se v létě 2015 vystřídali např. Andhim, Guy Gerber nebo Sasha. Vrcholem tohoto léta byl jeho společný b2b set s Carlem Coxem jako hlavní tahák španělského festivalu Aquasella.

Večer plný současné taneční hudby, elegantní a podmanivý, takový bude 10.říjen v ROXY.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NIC FANCIULLI

Sobota 10. 10. 2015
Vstup: od 320 Kč
Vystupují:
Nic Fanciulli (UK), Adam Cloud, Biodan, Subgate, Mylo, Raffael de la Rue
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika