FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Benefiční festival Play Fair v Hradci Králové

Benefiční festival Play Fair v Hradci Králové
31. 08. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Na věku nezáleží. To je jedno z hlavních hesel prvního ročníku benefičního festivalu Play Fair, který uskuteční 12. září. V areálu hradeckého Festivalparku se budou potkávat fanoušci kvalitní hudby napříč všemi generacemi.
Teenageři to pořádně rozjedou v Hip Hop hangáru, kde uslyší to nejlepší z české rapové scény. PSH, Ty Nikdy Label nebo Marpo&Troublegang vytvoří neskutečnou atmosféru. Fanynky si radostně zavýskají při nástupu svých mužských idolů, Ondřeje BrzobohatéhoJohnym Machette. Babičky a dědečkové naopak jistě ocení ladné melodie nestárnoucí hvězdy šedesátých let Karla Kahovce a jeho kapely George&Beatovens. Na své si přijdou i fanoušci jazzu, jejichž nemalé nároky bohatě uspokojí Jana Koubková. Celá rodina si poté spolu zabrouká ty nejznámější hity skupin Chinaski nebo Mandrage. Představí se řada interpretů jako například David Kraus se svoji kapelou nebo nový hudební projekt zkušených muzikantů, kapela Všichni Svatí.

Play Fair

Play Fair ovšem nebude jen o hudbě. V divadelním hangáru uvede hradecké divadlo DRAK pohádku pro ty nejmenší, Všechno lítá co peří má. V bohatém doprovodném programu nebudou chybět ani výtvarné a dovednostní workshopy pro děti, které připravují dobrovolníci z pečovatelské služby Oblastní charity Hradce Králové. Pro dospělé je připraveno Listování Lukáše Hejlíka, scénické čtení Ekonomie dobra a zla od Tomáše Sedláčka. S přibývající tmou se poté na scéně objeví i nelítostný humor z dílny Underground Comedy, který nebude šetřit nikoho.

Jednotným pojítkem tohoto rozmanitého programu je prostá věc – pomoc. Pojďte si tedy s námi užít poslední letní festival a zároveň pomoct těm, kteří na začátku pomohli nám.

Nad festivalem Play Fair převzalo záštitu Ministerstvo školství, tělovýchovy a sportu. Osobní záštitu pak ministryně práce a sociálních věcí paní Mgr. Michaela Marksová, ministr kultury pan Mgr. Daniel Herman, hejtman Královehradeckého kraje pan Bc. Lubomír Franc, hejtman Pardubického kraje pan Martin Netolický a primátor města Hradce Králové pan MUDr. Zdeněk Fink.

Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci rozdělí výtěžek patnácti projektům neziskových organizací z celé České republiky, jejichž cílem je pomáhat seniorům, aby mohli prožít stáří jako pozitivní, aktivní a plnohodnotné období života se svými blízkými. Seznam projektů najdete na http://www.playfair.cz/nadace/

Vstupenky aktuálně zakoupíte v síti Pandaticket.cz za 340Kč, případně můžete využít akce rodinného vstupného za 580Kč. Děti do 3 let, vlastníci ZTP průkazu a senioři nad 65 let mají vstup na akci zdarma.

Více informací naleznete na www.playfair.cz nebo na oficiálním FB akce https://www.facebook.com/pages/Play-Fair/1399592360337403

Dodal: Nikol Poselová
PLAY FAIR

PLAY FAIR

Sobota 12. 9. 2015
od 290 Kč
Vystupují:
Chinaski, Mandrage, Wohnout, Ondřej Brzobohatý, Matěj Ruppert, Ondřej Ruml, Lake Malawi, David Kraus, Ready Kirken, Všichni Svatí, John Culter, Michael Burian Manene, Mejsi, DJ P@co, Andre Moretti, Michael C, Marinos Caswell, DJ Rudeboy, Mauro P, DJ Hellsmith nebo Toni Glide, Prago Union + Champion Sound, PSH, nebo MARPO & TROUBLEGANG a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |