Oficiální vyjádření k Cosmic Tripu

Oficiální vyjádření k Cosmic Tripu

25. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Právě (út, 15:25hod.) jsme obdrželi oficiální vyjádření pořadatetele festivalu Cosmic Trip. Agentura Next Level v něm například uvádí důvody absence Andyho C, Juana Atkinse a MCho Tunera. Pořadatel také uvedl, že festival celkem navštívilo 11.000 lidí.
Desátý ročník Cosmic Trip Open Air festivalu skončil. Na největším červencovém festivale elektronické hudby vystoupilo 38 DJs, MCs a live projektů z celého světa. Program do kempu Pudlák u Teplic přilákal během víkendu 21. a 22. července 11 tisíc lidí z Česka, Slovenska, Německa, Maďarska, Velké Británie a Polska.

Poděkování
Poděkování patří všem interpretům a hlavně návštěvníkům za skvělou atmosféru, všem dodavatelským firmám za funkční spolupráci, ochrance a zdravotníkům za bezpečí nás všech. Společně všichni přispěli k bezproblémovému průběhu. Zvláštní poděkování patří zastupitelům obce Újezdeček a magistrátu města Teplice za vstřícnost a spolupráci.

Interpreti
Je nám velmi líto, že jsme návštěvníkům Cosmic Tripu nemohli nabídnout slibovaná vystoupení drum´n´bassového DJe Andyho C, technaře Juana Atkinse a MC Turnera. Andy C zůstal vinnou ČSA v Londýně. Američan Juan Atkins z vážných rodinných důvodů, bohužel, do Prahy také nemohl přiletět. MC Turner nedorazil pro nemoc.

Pevně věříme, že především páteční neočekávané spojení Brazilce Markyho s Dynamite MC v tříhodinovém setu všem fanouškům zlomených beatů udělalo stejně velkou radost jako nám. V sobotu kralovali Carl Craig, Tony Coleman z London Elektricity a John B.

cosmic trip 2006

www.cosmictrip.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika