She Drew The Gun doprovodí Finka na turné

She Drew The Gun doprovodí Finka na turné

22. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Angličtí freak folkaři She Drew The Gun doprovodí Finka na jeho podzimním turné. Zahrají 9. listopadu v pražském Roxy a o den později na brněnské Flédě. Půjde vůbec o první možnost vidět čerstvý objev BBC 6 v České Republice. Soutěžte do Prahy i Brna.
She Drew The Gun se zformovali kolem písničkářky Louisy. Folk je i nadále dominantním prvkem jejich hudby, nebojí se však experimentovat i s jinými žánry. Jejich hudba působí zasněně, jakoby přicházela z krajiny za zrcadlem, z jiného světa, kde čas plyne pomaleji a člověku se tak naskytuje příležitost vychutnat si momenty života, kterých by si v dnešní uspěchané době ani nevšiml. Ne nadarmo je Edith Bowman porovnává s Porthishead a PJ Harvey. Svou hudbou oslovili producenta James Skellyho z The Coral, který jim pomohl s vydáním dosavadních dvou EP, díky kterým si získali zaslouženou pozornost hudebních kritiků i fanoušků. V dohledné době má světlo světa spatřit debutové dlouhohrající album.
 

She Drew The Gun jsou vycházející hvězdou na nebi městského freak folku. Jejich koncerty jsou jako pád do králičí nory, odehrávají se na nich příběhy běžného života v magických kulisách pozměněné reality. Ideální předkapela pro Finka.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FINK

Pondělí 9. 11. 2015
Vstup: od 490 Kč
Vystupují:
Fink (UK), She Drew The Gun (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika