Známe program letošní Hospitality Prague

Známe program letošní Hospitality Prague

23. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pro fanoušky melodického drum & bassu, liquid funku máme dobrou zprávu! Britský drum and bassový label Hospital Records se znovu vrací do Prahy. Letošní ročník se odehraje v oblíbeném areálu pražského Výstaviště v Holešovicích v Křižíkově pavilonu E. Na Hospitality Prague 2015 nebudou chybět Camo & Krooked a London Elektricity.
Vlajková noc britského vydavatelství Hospital Records se již tradičně na podzim vrátí Prahy se svou legendární show. „Hospitality nights“ jsou známé svou jedinečnou atmosférou po celém světě a pro fanoušky melodického drum & bassu je to svátek přinášející nezapomenutelné okamžiky.

podívejte se na fotky z Hospitality

Hospital Records přiveze do Prahy nabitý line up v čele Camo & Krooked. Rakouské duo Reinhard Rietsch a Markus Wagner se na světové scéně rychle stali opravdovým fenoménem. V současné době patří mezi přední zástupce mainstream zvuku.
Dalším headlinerem nebude nikdo jiný, než legenda a šéf britského vydavatelství, Tony Colman známý, jako London Elektricity. Tony Colman je na světě už půl století, a své životní zkušenosti umí skvěle využít - má prostě čuch na nové talenty, které vyhledává po celém světe. Důkazem jsou dva mladí producenti, kteří své hudební nadání a talent úspěšně zúročují ve studiu. Etherwood a Hugh Hardie jsou považováni za novou nadějnou krev Hospital Records a jejich vytříbenou selekci si budeme moci na listopadové Hospitality vychutnat. Line up dále doplní dlouholetý člen Hospital Records, showman a skvělý producent Danny Byrd.

Tom Mundell a.k.a Metrik je londýnský producent, který v poslední době svou produkcí trhá současnou d'n'b scénu na kusy.  Celý večer okoření svým doprovodem mistr ve svém oboru, charismatický Dynamite MC.

Hospitality Prague 2015 se pro letošní rok přesouvá do Křižíkova pavilonu E.  Vstupenky na tuto jedinečnou halovou akci je možné pořídit v předprodejní síti Ticketportal.cz

Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOSPITALITY PRAGUE

Pátek 20. 11. 2015
Vstup: od 600 Kč
Vystupují:
Camo&Krooked, London Elektricity, Danny Byrd, Metrik, Etherwood, Hugh Hardie, Dynamite MC, Madface, Changing Faces, Bifidus Aktif
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika