Devátá Therapy Sessions v Českých Budějovicích

Devátá Therapy Sessions v Českých Budějovicích

05. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jihočeská metropole se již po deváté otřese vlivem těch nejtvrdších rytmů, jaké elektronická taneční scéna zná. Jsme zpět s devátým ročníkem české edice nejtvrdšího drum&bassového mejdanu světové značky Therapy Sessions, představujícího experty na darkstep, skullstep, crossbreed a další styly temné strany D&B.
Těšte se na trojici zahraničních headlinerů - letošní hvězdnou sestavu tvoří titán darkside drum&bassu, elitní crossbreedový řezník a vroucí čerstvá krev, které na hlavní stagi podpoří český producent Shmidoo, rezidenti Hanzall & M4d.doc a vítěz DJ contestu. Dekorace a design hlavního pódia vykouzlí Invisio.cz. Na druhé stagi, v Beatz.cz Somersby geodómu, se vystřídají známí jihočeští DJs Thinngy vs. Slavick, Hellsmith, Tao Maffa vs. Johny Player, Dirty Boy vs. Brock, Weed vs. The Fury a R-Flyer.

THERAPY SESSIONS CZ – České Budějovice vol. IX

Již jsme zveřejnili první hvězdu našeho cirkusu, seznamte se! Už od roku 2001 otřásá světem zvuk jihoafrického dua COUNTERSTRIKE, které má na svědomí bezpočet legendárních tracků, collabů a remixů. Originální a nenapodobitelný styl dokonale fungujícího a vypilovaného beatu obohaceného prvky metalu a industrialu se v průběhu let vyvinul v třaskavou směs precizního zvukového inženýrství, která na párty nenechá nikoho v klidu. Justin Scholtemeyer aka Animal Chin, který svou pozici potvrzuje každým svým setem a dalším releasem, ať už na vlastní značce Algorythm, nebo na jiných světoznámých labelech, platí na poli tvrdého drum&bassu za skutečného a neotřesitelného titána, a my máme tu čest ho opět, již podruhé na TS CZ, přivítat mezi headlinery! Nenechte si tuhle řežbu ujít! Další dvě jména zveřejníme brzy v naší FB události.

Chceme, aby letošní párty byla pro všechny neobyčejná a nezapomenutelná, proto jsme se rozhodli vyhlásit karnevalovou edici a vyzýváme všechny návštěvníky a účastníky – nasaďte masky! Fantazii se meze nekladou.

Vstupenky jsou k dostání v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER, www.ticketstream.cz (250 Kč + poplatek). Na tuto akci můžete zakoupit  E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova! Lístky v prodeji za cenu 250,- Kč také v kamenných obchodech TempleStore, Peace Store (ČB), Café Hostel (ČB) a Klub Velbloud (ČB). Vstupné na místě činí 300,- Kč. Z důvodu možností nového prostoru letos neprodáváme VIP vstupenky. Maximální kapacita je omezena.

Do svých kalendářů si zapište pátek 13. listopadu 2015, místo konání: industriální prostor Pop-Up Sfinx – České Budějovice, U Smaltovny 115/2. Další informace budou doplněny postupně na našem webu (www.therapysessions.cz).

Dodal: Jan Vieweg, Therapy Sessions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THERAPY SESSIONS CZ

Pátek 13. 11. 2015
Vstup: od 250 Kč
Vystupují:
COUNTERSTRIKE (JAR), Shmidoo, Hanzall & M4d.doc, Thinngy vs. Slavick, Hellsmith, Tao Maffa vs. Johny Player, Dirty Boy vs. Brock, Weed vs. The Fury a R-Flyer
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika