Mydy Rabycad slaví dvacetiny Lucerna Music Baru

Mydy Rabycad slaví dvacetiny Lucerna Music Baru

20. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní způsob léta zdál se být pro Mydy Rabycad zcela úžasný! Energická parta, která svou tvorbou překročila elektroswingové mantinely, se rozjela po Česku i napříč Evropou.
Se svojí energickou hudbou, která má jiskru i sex-appeal a nepostrádá ani humor, absolvovali takřka 40 koncertů, z toho třetinu v zahraničí. Tomu se říká prima sezóna! Nyní zvou 27. října na veselici, kterou v Lucerna Music Baru poděkují fanouškům, připomenou letní úspěchy a zároveň přispějí k oslavám dvacetin tohoto předního pražského klubu. Pozvali si, jak mají ve zvyku, zajímavé hosty: Fazy Luckers DJ N’zyma a kytaristy Lukáše Chromka, kteří naservírují energickou a pestrou směs stylů a live mashupů, DJe Akvamena a nestora českého elektroswingu DJe Mackie Messera.

Mydy Rabycad

Na letní cesty a setkání vzpomíná zpěvačka Žofie Dařbujánová: “Krásné byly třeba koncerty v UK. Úžasným zážitkem bylo, vidět v Bridportu ve výlohách plakáty se svojí fotkou a jménem kapely a potkávat lidi, kteří nás zastavovali a říkali, jak se těší na večerní koncert. Nedávno jsme zjistili, že se tam narodila PJ Harvey. Je možné, že nám tam mezi dvěma sty lidmi tleskali její příbuzní nebo spolužáci z hudebky…” směje se frontwoman kapely a dodává: “Lucerna Music Baru k dvacetinám zahrajeme se stejným drajvem, takže musíte dorazit!” K dalším nezapomenutelným zážitkům řadí kapela také účast na největším středoevropském festivalu Sziget, historicky pravděpodobně první pozici českých headlinerů ve Velké Británii na Maui Waui festivalu v Suffolku nebo vystoupení na kultovním elektronickém Fusion Festivalu v německém Lärzu. Ale také skvělý koncert na letošním ročníku pražských United Islands, kterým vyvrcholil jeho první den v Kinského zahradě a jehož atmosféru zaznamenala a svižným profilem kapely a jejího týmu obohatila Česká televize v pořadu Kombo.
 

Lucerna Music Bar ladí svými dvaceti lety ideálně k Mydy Rabycad, jejichž věkový průměr je dnes něco přes jednadvacet let. Lze se tedy těšit na souznění atmosféry jednoho z nejlepších klubů v Praze, nezkrotné energie, talentu a drajvu kapely i skvělého publika. Zkrátka párty, jaká (nejen) k tomuhle věku patří. Nèro Scartch, rovněž dvacetiletý multiinstrumentalista a jedna z tvůrčích opor kapely závěrem lapidárně shrnuje: “Milujeme léto a festivaly, stejně tak ale i návraty domů. Naše pražské klubové koncerty mají hodně specifickou, téměř rodinnou atmosféru, zvlášť když jsou v příjemném prostředí, což pro Lucerna Music Bar platí dvojnásobně. Nemůžeme se té taškařice dočkat!”

Veselice s Mydy Rabycad začíná v Lucerna Music Baru v úterý 27. října od 21 hodin, vstupenky za nejvýhodnější cenu 200 Kč jsou k mání přímo v pokladně LMB, a dále s navýšením o poplatky v předprodejích sítích GoOut.cz a Ticketpro.

Dodal: Silvie Marková, SMART Communication
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MYDY RABYCAD

Úterý 27. 10. 2015
Vstup: 200 - 250 Kč
Vystupují:
Mydy Rabycad
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika