Mendoza na narozeninách Good Vibes

Mendoza na narozeninách Good Vibes

28. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Good Vibes crew slaví první narozeniny a rozhodla se je oslavit kde jinde, než v líhni nejlepších pražských mejdanů, na Bukanýru. Jako dárek si nadělila berlínského DJe Mendozu a ostříleného brněnosko-pražského matadora tanečné hudby Acoustic Terrorist. Z domácí stáje zahrají DJs Waved a DPLX.
GOOD VIBES CREW
Good Vibes crew představuje komunitu lidí, kteří věří v hudební progres. Spojuje Prahu s umělci a producenty po celém světě. Za první rok fungování má za sebou několik velmi úspěšných party na Náplavce a v Beats.PM, pořádání Vinyl Only Day v Containellu a starala se o line-up Mezinárodního Skate Film festivalu v Berlíně. V současné době spolupracuje s crew z Prahy, Berlína, Mnichova, Paříže a Londýna. 
http://gdvbscrw.com/

DJ MENDOZA
Typickým znakem tohoto berlínskoho DJe jsou mixy UK garage s prvky soulu. V současné době vydává na labelech jako Kry Wolf’s Sounds Of Sumo nebo No Brainer Records. Jeho fanoušky jsou například Shadow Child a Jimmy Edgar. Hrál například na festivalech Melt! nebo Dockville. V pátek zahraje pro Berlín typický zvuk s prvky housu a garage.


DJ ACCUSTIC TERRORIST
Hraje od roku 1998, brněnský DJ a producent Acustic Terrorist začal experimentovat s mixovaním a produkovaním vlastní hudby. Jeho originální výběr hudby, nenechává nikoho chladným. Počínaje rokem 2002 byl hostem ve všech známých klubech v Brně, v Praze a samozřejmě po celé České republice. V roce 2007 poprvé předvedl svůj live projekt v klubech Fleda, Faval, Enso (PL), ten se sestal s velkou oblibou u publika. Vedle české scény hrál na festivalech a parties v cizině. Měl tu čest si zahrát se jmény jako The Bloody Beetroots, Porter Robinson, Zeds Deds, Djedjotronic, Dan Deacon, Luke Slater, Noisy Pig, Eric Besier, Monosurround, Dave Navaro a další. Nyní je rezidentem velice úspěšné party Hipster Killer v Chapeau. V pátek se můžete těšit na jeho velmi živý housový set s prvky minimalu.
https://soundcloud.com/acusticterrorist


DJ WAVED
Není členem Good Vibes crew dlouho, přesto se stal velmi rychle její nedílnou součástí. Pochází z Velké Británie. Jeho kořeny sahají primárně ke stylům jako garage, RnB a dancehall, které dokázal přetvořit do v klubu hratelných a poslechově výrazných verzí, eklektickým užitím různých prvků různých hudebních stylů.
https://soundcloud.com/wavissh


DJ DPLX
Dan je jedním se zakládajících členů Good Vibes crew. DJ a hobbyproducent z Prahy, žil několik let v Berlíně, momentálně zakotvil ve Frankfurtu. Hrál v několika pražských klubech v Praze i Berlíně. V zimě si zahrál na hudebním festivalu v Thajsku. Jeho kouzlo spočívá v tom, že dokáže zahrát prakticky cokoli. Neustále zkouší nové věci a hledá nové hudbní směry. V současné době pracuje na novém setupu v analogové podobě.


Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou ‘ro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GOOD VIBES

Pátek 30. 10. 2015
Vystupují:
djs Mendoza (Berlin), DPLX (Good Vibes), Waved (Good Vibes), Acustic Terorist (Designer djs)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika