Asian Dub Foundation zítra představí Praze novou desku

Asian Dub Foundation zítra představí Praze novou desku

04. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Asian Dub Foundation jsou zpět s novým albem, které nahráli ve znovuobnovené sestavě s původními členy DR Das (basa), Rocky Singh (bicí), Ghetto Priest (zpěv) a novým členem Fluteboxer Lee (flétna & beatbox). A v znovuobnovené sestavě se tahle divoká parta představí již zítra ve čtvrtek 5. listopadu na kruhovém pódiu Lucerna Music Baru.
Novinka z produkce ADF se jmenuje More Signal More Noise a vyšla 10. července. Nové skladby byly nahrány během pouhých tří dnů a v dalších třech byly smíchány, což pravděpodobně vysvětluje hektický, ale soustředěný karnevalový chaos deseti skladeb na albu. Před měsícem spatřil světlo světa již třetí videoklip z nové desky jménem Stand Up. Jak bývá u ADF dobrým zvykem, i skladba Stand Up má výrazně angažovaný a revoluční text poukazující na neustále se zvyšující profit z mezinárodních válek a stupňující se útlak dělnické třídy v Británii. 
 


Asian Dub Foundation se dali dohromady v roce 1993 ve vzdělávací komunitní organizaci. Jejich různorodá a pestrá hudba je inspirovaná dubem, ragga-junglem, elektronikou a prvky indické muziky. Ačkoliv jsou ADF na scéně už více jak 20 let, svým posledním vystoupením v ČR, které proběhlo o prázdninách na festivalu Rock for Churchill, ukázali, že ani náhodou nepatří do starého železa a že se po vydání nového alba nacházejí v té nejlepší formě.

Večer doplní svým pestrým setem DJ Yukimura. Těšte se na eklektickou, dubem ovlivněnou selekci s esencí asijského undergroundu. Tady ukázka z jeho produkce s jedním z vokalistů ADF, Ghetto Priestem.
 

Koncert je součástí série dvaceti koncertů u příležitosti 20. výročí Lucerna Music Baru.

Vstupenky na Asian Dub Foundation pořídíte do čtvrtka 5. 11. 18:00 za 590 Kč + poplatky na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 690 Kč. 

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ASIAN DUB FOUNDATION

Čtvrtek 5. 11. 2015
Vstup: 590 - 690 Kč
Vystupují:
ASIAN DUB FOUNDATION (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika