Qlimax se nezadržitelně blíží

Qlimax se nezadržitelně blíží

10. 11. 2015  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Je to téměř čtrnáct let, co je listopad synonymem pro Qlimax, a ani tento rok nebude výjimkou. Po vizuální a hudební stránce se bezpochyby jedná o jeden z největších indórových harder stylez zážitků vůbec. Bohužel i s tím je spjato beznadějné vyprodání tohoto festivalu.
Příznivci harder stylez, tedy aspoň ti šťastnější, kterým se podařil zakoupit lístek, se mohou opět těšit. Svátek zvaný Qlimax je zpět a to 21. listopadu! Místem konání bude opět dobře známý fotbalový stadion GelreDome v nizozemském Arnhemu.
 

S každým Qlimaxem  je neodmyslitelně spojená anthem. O tu se letos postaral  Atmozfears. Hymna festivalu nese stejný název jako festival Equilibrium. Sestavený lineup vypadá následovně: Adaro, Atmozfears, Bass Modulators, Brennan Heart, Deetox, Frequencerz, Isaac, Noisecontrollers, Ran-D, Tha Playah, Wildstylez a Zatox. Provádět večerem bude MC Villain.
 

Bohužel jak rychle letošní předprodej odstartoval, tak i stejně rychle skončil. Pokud jste letos neměli to štěstí, a nebyli ve správný čas na správném místě, tak ani letos se tam nepodíváte – opět je vyprodáno! Pokud patříte mezi šťastlivce, tak gratuluji – snad se tam potkáme.

V nás uspořádané společné výpravě na Qlimax se vyskytlo 1 volné místo. Pokud máte zájem vyrazit, tak je nutné se přihlásit na FaceBook k události Společná výprava na Qlimax 2015 https://www.facebook.com/events/1580223562228132/ a nebo kontaktovat zprostředkovatele zájezdu honzin@poslouchej.net. Kapacita zájezdu je omezená. V autobusu s kapacitou 45 míst zbývá poslední volné 1 místo! Cena zájezdu je pevně stanovená 4. 030 Kč (Lístek 2. 280 Kč a doprava 1. 750 Kč).
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

QLIMAX

Sobota 21. 11. 2015
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
DJ Isaac, Bass Modulators, Atmozfears, Noisecontrollers& Wildstylez, Brennan Heart& Ran-D, Zatox& Adaro, Frequencerz, Deetox, Tha Playah,Villain
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika