MoOn:Sherry s německým SashEn

MoOn:Sherry s německým SashEn

11. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
House music laděná od Deepu, přes Funky, Classic až po Tech, ale i řádná dávka Oldchool Breaks v podání skvělých účinkujících, legendární čeští Djs, ale i zahraniční host, který v naší domovině hraje úplně poprvé, nebo tanečně divadelní warmup show? To vše je pátý díl taneční veselice MoOn:Sherry, která se pravidelně koná v paláci Akropolis. Nalaďte se na tu správnou vlnu líbivé a jedinečným umem vybírané hudby a přijďte si zatančit do útulných prostor „Akráče“. 
Pátým dílem večírku, který je vždy v režii Vychytane.cz Djs Crew vás provedou rezidenti, které můžete na akci potkávat od samotného začátku a kterými jsou live projekt 4BeCome1, tentokráte opět v doprovodu neuvěřitelného hudebního mága z Běloruska, kterým je klarinetista a flétnista balkánské kapely Circus Problem Bohdan Skibinskyy. Jejich vystoupení bude mix Deep houseu, klasického houseu, ale také tvrdšího Tech houseu i s prvky klubového techna. A to vše za doprovodu živých nástrojů. 

4BeCome1

Dalšími tradičními účinkujícími bude dvojka J.V.Matty a Nepallos, která, jak již bývá zvykem, svým vytříbeným vkusem uzavře MoOn Stage (Malá scéna) a jistě z vás všech dostanou poslední zbytek energie, který budete díky energy drinkům po celou noc sbírat. 

Na Sherry stagei (Divadelní bar) se můžete již od začátku akce těšit na novou členku Vychytane.cz Crew, kterou je legendární matadorka naší taneční scény, bývalá členka Roxy Bookingu, Djane Miss B. Ta, hrající stále z gramofonů, chystá na návštěvníky zmiňovanou dávku Oldschool Breaks s nezaměnitelným zvukem klasického vinylu. 
Djane Ronica, jemná slečna na pohled, drsná dáma za Dj pultem, bude Sherry stage uzavírat svižným Tech housem, který umí namíchat tak rázně jen ona! Je na to se těšit. 

Hlavními hosty pátého dílu budou legendární, ve všech kruzích známý speaker Rádia 1, promotér, showman, obrovský znalec elektronické hudby a hlavně Dj v jedné osobě, Josef Sedloň. Jsme moc rádi, že právě Josef zavítá na MoOn:Sherry a že po delší době bude jeho set ryze Deep a Tech houseový a že se na něj, jak sám říká, moc těší, protože tím pádem je to záruka opravdové jízdy! Těšte se na něj na Sherry stagei, kde bude z obou stran okupován krásnými slečnami, v podobě Djane Miss B. a Ronici. 
Posledním hostem bude naprostá novinka a premiéra v našich luzích a hájích! Pozvali jsme si totiž německého Dje z blízkých Drážďan, který je v soukromý profesionální voják německé armády a který si říká Dj SashEn. Je to poměrně mladá krev, začínající, ale naopak velmi talentovaný Dj, který svou vizi Deep house music podává s neuvěřitelným citem a jeho selekce tracků má hlavu a patu. Klučina, který je odkojen na gramofonech a který od nich neupustil ani v dnešní době a hraje na ně stále. Což se cení! Jeho pravidelné večírky v Nachtcafé Meissen jsou ve své podstatě již legendární. 

Věříme, že novou krev, nové jméno a skvělého hudebníka oceníte a přijdete si ho poslechnout, protože tento Dj a brzy i producent se nám ještě ukáže!! 

Jako poslední část pátého dílu naší akce, bychom chtěli představit Gold Uzi Cartel! Že nevíte co to je? Nebo co si vlastně pod tímto pojmem představit? Věřte, že tato absolutní novinka Vás dostane. Přijďte již ve 22:00 na Sherry stage, kde v režii této až 20ti členné crew mladých holek a kluků uvidíte jejich teatrálně tanečně divadelní show, která bude předcházet oficiálnímu programu. Staňte se na chvilku součástí jejich světa, kterým je kalifornský styl života zlaté mládeže ala „gangsta hiphop style“ a okuste tuto úsměvnou a ležérně naladěnou atmosféru. Staňte se součástí jejich nového promo videa!!

Doražte včas!! Začínáme již úderem 22. hodiny! 

MoOn stage line:
22:00 – Gold Uzi Cartel show
22:30 – 4BeCome1 with Skibinskyy – live (CZ/BLR)
01:00 – SashEn (DE)
03:00 – J.V.Matty & Nepallos

Sherry stage line:
22:00 – Miss B. (oldschool breaks)
00:00 – Josef Sedloň
02:00 – Ronica 

Kompletní informace naleznete také na Facebook události: 
https://www.facebook.com/events/635219283247334/ 

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MOON:SHERY

Pátek 13. 11. 2015
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
SaschEn (DE), 4BeCome1, Skibinskyy (clarinet&flute), J.V.Matty&Nepallos
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika