Ida Daugaard na 9. narozeninách Creative

Ida Daugaard na 9. narozeninách Creative

16. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ida Daugaard (Berlin/Copenhagen), Jag Kiranmay, Subgate, Rob Smile a Schwing oslaví předposlední listopadový pátek 9. narozeniny Creative party v pražském klubu Chapeau Rouge a vy by jste měli být při tom!
Známý pražský event Creative, za kterým v současnosti stojí trojice rezidentů Subgate, Rob Smile a Schwing, je na domácí elektronické scéně již nějaký ten pátek a jeho výročí je třeba řádně oslavit!

Exkluzivním hostem této mimořádné události bude půvabná charismatická djka a modelka původem z Dánska, žijící v Berlíně – Ida Daugaard, která se během své kariéry představila na eventech a v klubech, mezi které patří například Distortion’13 festival v Copenhagenu, Africa Burn & Resonance v Kapském městě, Moulin Rouge v Paříži, Proposition New York nebo Golden Gate & Katerblau v Berlíně. 
Ida byla již od svých mladistvých let inspirována hudbou. V jejím teenagerovském věku to byli umělci a skupiny jako jsou Joy Division, The Smiths, The Cure, Patti Smith, Kraftwerk, Depeche Mode nebo Underworld. 

V roce 2009 startuje kariéru djky a za nedlouho přichází první nabídky na vystoupení a rezidentury v dánských klubech Culture Box či Rust KB18 & Vega. Rok 2010 je pro Idu dalším krokem vpřed a má možnost supportovat umělce jako je Trentemoller, The Bug, &ME, Rampa, Andre Galluzi a spousta dalších.
 

V roce 2014 se po celé řadě vystoupeních napříč zeměkoulí stěhuje do kolébky elektronické scény – Berlína, kde vystupuje v klubech jako je Ritter Butzke, Ipse, Fiese Remise, Golden Gate & Katerblau!

Jsme velice rádi, že vám tuto brilantní umělkyni můžeme premiérově představit v České republice v rámci 9. Narozenin Creative party! 

O support se tentokrát postará majitel labelu Seva rec. Jag Kiranmay a trojice již zmiňovaných rezidentů – Subgate, Rob Smile a Schwing.

Kompletní informace naleznete na https://www.facebook.com/events/938308516216064/ a www.chapeaurouge.cz.

Dodal: Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE - 9TH ANNIVERSARY

Pátek 20. 11. 2015
Vystupují:
Ida Daugaard (dk) (deep house), DJ Subgate (minimal), DJ Rob Smile (deep house) ,DJ Schwing (elektro), Jag Kiranmay (house/dub/techno)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika