Další jména na Mácháči

Další jména na Mácháči

31. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatelé Mácháče 2006 nám odhalili další jména a stage, které festival nabídne - a nebude toho málo!
Největší pozornost si jistě zaslouží hlavní stage jehož line up slibuje spoustu zážitků ať už to bude premiérové vystoupení Luccy s Michalem Pavlíčkem Live!, vystoupení oblíbeného Poláka Angelo Mike, legendárního Loutky, Vectifa s Tvyksem, Martina Grednera, Dolphin a Sally J, či především holandského mistra, krále remixů a geniálního producenta Junkie XL, nebo ikony britské scény, umělce vizuálního i zvukového, skandalisty Boy George v historicky prvním setu v České republice.

machac 2006

Zcela v duchu zábavy, která tradičně panuje v klubu Duplex bude hrát i společný Duplex American Audio Stage s DJs Orbith, The Kaos Boys aka Lucky Lucaso a Uwa, Peet, Marcus Cooper, Tommy Rogers a hlavními zahraničními hosty tohoto oblíbeného stage budou Dr.GonZo z Lucemburska a Moqwai z Holandska.

Tradičně vyhledávaným a pokaždé do posledního místečka plným bude vynikající Red Zone , letos zde zahrají Brada, Texx, 4:Tune Cookie, Josef Sedloň + Car.L a hlavně dva velmi kvalitní breakbeatové projekty z Velké Británie Splitloop a Skool of Thought.

Na Red Bull Music Academy Clinic se vystřídají domácí zástupci a zároveň účastníci předchozích ročníků RBMA : Blue, Tall, Machine Funck a další , jako host vystoupí přední Český minimalista Aleph aka Kaisersoze se speciálním setem. Celá RBMAC se ponese v chill outovem duchu včetně příjemného posezení.

Hip hopová pohoda rozezní Tic Tac Stage, postará se o ni Dynamics DJs Crew z Prahy. Celou dramaturgii této zajímavé stage pro Vás připravují profesionálové z Depo Crew.

Do 25.8. 2006 stále zbývá pár týdnů a tak seznam účinkujících ještě nemusí být kompletní, proto si sledujte oficiální stránky festivalu www.partyinfo.cz , všechny dobré weby, plakáty a letáky - pár zajímavých jmen určitě ještě přibude.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika