Kygo se vrací do Prahy

Kygo se vrací do Prahy

09. 12. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Norská producentská superstar Kygo se vrací do Prahy. V sobotu 9. dubna 2016 roztančí Forum Karlín. S sebou přiveze i dlouho očekávané debutové album, které má vyjít 2. února 2016. Máme pro vás soutěž.
Kygo, vlastním jménem Kyrre Gørvell-Dahll, je norský producent, který se proslavil díky svým remixům známých skladeb. První úspěch slavil s předělávkou skladby Eda Sheerana I See Fire, která má od svého vydání v roce 2013 více než 50 milionů zhlédnutí na youtube. Ve stejném roce se podílel i na singlu Cut Your Teeth anglické zpěvačky Kyly La Grange. Průlom do první ligy elektronické taneční hudby přišel se singlem Firestone, na kterém hostoval Conrad Sewell. Více než 145 milionů zhlédnutí na youtube a 330 milionů přehrání na Spotify mluví jasně, stejně jako několikanásobné ocenění platinovou deskou.
 

Stejného úspěchu dosáhly ještě singly Stole The Show (featuring Parson James) a Nothing Left (featuring Will Heard). I přes úspěchy se svou vlastní tvorbou pokračuje Kygo i s remixy. O předělání svých songů ho osobně požádal Chris Martin z Coldplay nebo Avicii. S ním Kygo spolupracoval i na vystoupení na Findings Festival v Oslu. I díky tomuto koncertu se stal jedním z headlinerů TomorrowWorldu, jednom z největších tanečních festivalů na světě. Vrcholem pak bylo vystoupení v pozici headlinera na chicagské Lollapalooze v létě 2015.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KYGO

Sobota 9. 4. 2016
Vstup: 590 - 690 Kč v předprodeji
Vystupují:
Kygo (Norsko)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika