Kalifornští !!! zahrají v Lucerna Music Baru

Kalifornští !!! zahrají v Lucerna Music Baru

17. 12. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
!!! jsou dance-punková kapela, která byla založena v Sacramentu v Kalifornii v roce 1996 frontmanem a zpěvákem Nicem Offerem. Jejich jméno se nejčastěji vyslovuje "Chk Chk Chk" ([čk čk čk]).
Členové !!! přišli z dalších místních kapel The Yah Mos, Black Liquorice a Popesmashers. Momentálně sídlí skupina v New York City, Sacramentu a Portlandu v Oregonu. 

!!! (Chk Chk Chk)

!!! - prapočátky téhle americké party sahají do roku 1995, kdy se spojily kapely Black Liquorice a Popesmashers. Po společném a úspěšném turné se oba týmy rozhodly hrát disco-funk s agresivním soundem a přibrat hardcoreového zpěváka Nica Offera z The Yah Mos. Jméno kapely inspirovaly titulky k filmu Bohové musí být šílení, v kterém mlaskavé zvuky, které vydávali křováci kmene Khoisan, byly přepsány jako "!".

Své šesté řadové album s názvem As If vydala kapela letos v říjnu a v současnosti absolvuje k této desce také turné. !!! se během tour zastaví také v Praze, svůj koncert odehrají 2.března v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 450,- Kč + poplatky na webu a v pokladně Lucerna Music Baru, na www.goout.cz a v sítích Eventim, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu za 550,- Kč.

Přímý link na předprodej vstupenek: http://www.musicbar.cz/program/chk-chk-chk-usa/

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

!!! (CHK CHK CHK)

Středa 2. 3. 2016
Vstup: 450 - 550 Kč
Vystupují:
!!! (Chk Chk Chk) / USA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika