Americký Ty Dolla $ign poprvé v Praze

Americký Ty Dolla $ign poprvé v Praze

13. 01. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americký raper a zpěvák Ty Dolla $ign přijede poprvé do Prahy 18. dubna 2016 v rámci série Excelent Jukebox. Vstupenky na vystoupení v Lucerna Music Baru budou v prodeji od pátku 15. ledna.
Ty Dolla $ign, vlastním jménem Tyrone William Griffin, Jr., se narodil do muzikantské rodiny. Postupně se naučil hrát na kytaru, basu, bicí a další hudební nástroje. Do hledáčku hudebních fanoušků se dostal díky produkování singlu Toot It and Boot It pro losangeleského rapera YG. Sólovou kariéru odstartoval v roce 2013 veleúspěšnou mixtape Beach House 2, na které hostovaly hvězdy jako Wiz Khalifa, Too $hort nebo Juicy J. Následovalo tourné spolu s Wiz Khalifou a A$AP Rockym. Dlouhohrající debut Free TC vydal Ty Dolla $ign v listopadu 2015, na kterém se objevili Jeremih, Wiz Khalifa, YG, Fetty Wap a další. Kromě alba vydal v loňském roce i singly spolu s Future, Rae Sremmurd, Charli XCX, Kid Inkem, Kanye Westem, Juicy J, Drakem, Wiz Khalifou, Jeremih nebo Big Seanem. Strhující nasazení při tvorbě nové hudby se promítá i do živých vystoupení.
 

Nová oslnivě zářící hvězda na hip hopovém nebi Ty Dolla $ign se představí již 18. dubna v pražském Lucerna Music Baru v rámci série Excelent Jukebox. Na scéně je jen minimum dalších hudebníků, kteří by definovali novou tvář hip hopu jako právě on.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXCELENT JUKEBOX: TY DOLLA $IGN

Pondělí 18. 4. 2016
Vystupují:
TY DOLLA $IGN (USA), Jazz Cartier (CAN), Krept & Konan
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika