Yung Lean vystoupí v Roxy

Yung Lean vystoupí v Roxy

21. 01. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Švédský raper Yung Lean je hrdinou internetu a generace, která s ním vyrůstala. Do Prahy se vrátí po dvou letech se svou crew Sad Boys. Vystoupí v Roxy 26. dubna 2016.
Yung Lean se proslavil hned svým první videem Ginseng Strip 2002, které se okamžitě stalo virálním hitem na serveru YouTube. Co se stalo poté jde popsat jako nezastavitelnou lavinu uznání, nových nahrávek, skvělých recenzí, nominací na ceny, dalších nahrávek a publicity. Za tři roky od vydání prvního tracku stihl mladičký Yung Lean (19) vydat dlouhohrající album Unknown Memory, EP, mixtape, sedm singlů, více než dvacet videoklipů, objevit se na nespočtu dalších tracků, odjet dvě evropské a dvě americké tour.
 

Svou hudbou oslovuje především vrstevníky. Temně emotivní rap na motivy současné internetové popkultury, ve které se míchá vše se vším, vytváří nové smysly a nesmysly. Yung Lean se vrací k rapu takovému, jaký byl. Tvrdě a na dřeň obnažuje realitu, kterou žije. Bez jakýchkoliv příkras a komplikovanosti. Vítejte ve světě virálních videí, memů, hyperlinků a nekonečného streamu.

Yung Lean vystoupí živě se Sad Boys v pražském Roxy 26. dubna. Předprodej bude zahájen již tento pátek 22. ledna.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

YUNG LEAN

Úterý 26. 4. 2016
Vystupují:
YUNG LEAN (SE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika