Pan-Pot potvrzeni na apríla do Roxy

Pan-Pot potvrzeni na apríla do Roxy

25. 01. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dříve spolužáci, dnes jeden z neuznávanějších projektů moderního techna. Ať se jedná o klubovku nebo headline-show na festivalech Awakenings, TimeWarp nebo Creamfields, Pan-Pot vědí přesně, jak zapůsobit. 

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/172532713113162/

Tech-house s experimentálními prvky a silným vlivem IDM, undergroudově orientovaný a nezávislý na všech dosavadních žánrech. To jsou berlínští Pan-Pot!

Jeden z malé vesnice v Alpách, druhý z města kousek od Berlína. V některých věcech působí zcela odlišně a možná právě to je faktor, který je dělá dohromady silnější a speciální. Proč ale spolu fungují je jasné - vášeň pro kvalitní a neortodoxní hudbu. “Hned od začátku jsme si padli do oka a měli ten stejný zájem o techno a house,” hovoří o svém prvním setkání na škole Pan-Pot. Jejich souhra vznikla především díky otevřenosti myslí a trochu deformovanému vnímání hudby, kvůli kterému sami sebe označují za “temnou stranu síly”. Temná jejich tvorba je, ale stále si s sebou nese dostatek pozitivní melodičnosti.

Tassilo a Thomas loni vydali nové album, tentokrát pod svým labelem Second State. Tím jen potvrdili, jak různorodý přístup k hudbě mají. Poklidnější tracky přirozeně posluchače nabádají k zamyšlení, dynamičtější kousky pak dodávající desce jako celku spád. Jak název “The Other” vypovídá, je to něco jiného, což Tassilo i v rozhovoru pro deephouseamsterdam.com potvrzuje slovy “Neoznačovali bychom se za outsidery, ale určitě máme zájem dělat cokoli, co chceme a nenásledovat moc pravidel”.

“The Other “ není jednoznačně taneční album, určitě neodkazuje na čisté techno, house ani tech-house. Je to mix mnoha žánrů a protikladů. Jedno je ale jasné, rozpoutá diskuzi: “People will either love it or hate it.” tvrdí Tassilo. 

Svůj názor si uděláš 1. dubna, kdy se můžeš těšit na unikátní zážitek v podobě jejich pražské premiéry.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PAN-POT

Pátek 1. 4. 2016
Vstup: od 420 Kč
Vystupují:
PAN-POT (Second State, Berlin), JB & Flesh, Kaisersoze, Tibiza & Subgate, Eddie Mur & Lillou
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika