Co nabídne Roxy v únoru?

Co nabídne Roxy v únoru?

04. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhý měsíc roku 2016 nabízí pražská Roxy velmi pestrou směsici žánrů. Vše odstartují tento pátek mistři minimal techna Kollektiv Turmstrasse. Vyberou si ale i fanoušci house music, dnb hip hopu nebo metalu.
5. 2. Kollektiv Turmstrasse
Čtěte pozorně! Do Prahy příští pátek zamíří další zástupci Solomunova německého labelu Diynamic, mistři producentského řemesla, kteří neváhají vystoupit z davu a vydat se ještě nikým neprošlapanou cestou, Kollektiv Turmstrasse. V rámci tohoto večera vystoupí i DJ Tráva, který u této příležitosti oslaví 51. narozeniny.



12. 2. London Elektricity
V rámci turné k novému LP zavítá majitel Hospital Records Tony Colman aka London Elektricity i do Prahy a kam jinam, než do svého oblíbeného klubu Roxy. Velkého šéfa doprovodí svou deepovější selekcí britský producent Lynx a příběh celé show odvypráví MC Wrec.

SOUTĚŽ
O co hrajeme: 1 x 2 vstupy

Otázka: London Elektricity přiveze do Roxy nové album, jmenujte jej:

Váš tip:
Power Ballads
Are We There Yet?
Syncopated City
Jméno:


Příjmení:


Email:

 



23. 2. Denzel Curry
Underground rap z Floridy aneb obraz současného rapu v Roxy. Tvrdé a rychlé flows, energická show, hype. Tahle vycházející hvězda jižanské scény původem z "Blackland" Carol City dorazí do ČR poprvé.

25. 2. Soulfly
Max Cavalera se svým podnikem Soulfly vydal v srpnu další album s názvem Archangel. Max je jedním z těch neúnavných muzikantů, kteří se ani na chvíli nezastaví. Archangel je totiž už čtvrté album, které v posledních dvou letech vytvořil. A ačkoliv část fanoušků nemůže Cavalerovi zapomenout fakt, že opustil kultovní Sepulturu a alba Soulfly jsou pro ně tím pádem méněcenné, kritika se shoduje na tom, že Archangel patří mezi nejpovedenější Cavalerovi desky.
 

26. 2. Detroit Swindle
Do Roxy poprvé přijíždí amsterdamské djské a producentské duo Detroit Swindle. Zjistíš, proč jsou teď jedním z nejvíce skloňovaných jmen současné klubové scény. Čeká tě deephouse ochucený těmi nejméně očekávanými ingrediencemi.

SOUTĚŽ
O co hrajeme: 1 x 2 vstupy

Otázka: Detroit Swindle založili vlastní label, jak se jmenuje?

Váš tip:
Defected Records
Cinevox
Heist Recordings
Jméno:


Příjmení:


Email:

 



27. 2. Electro Swing Fever
Oddejte se vytříbené atmosféře – vyrazte na stylovou Electro Swing Fever! Lineup bude vskutku mezinárodní! Z romantické Paříže k nám zamíří swing-popová kapela Ginkgoa a z alternativního Berlína známé DJské duo The Carlson Two. Chybět nesmí a nebudou nejvyhledávanější electro-swingoví DJs v našich končinách, slovenští Swing Thing ~ DJ & DJ Papa Django.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DETROIT SWINDLE

Pátek 26. 2. 2016
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
Detroit Swindle (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika