Nová klubová noc OONZ s německým projektem Tube & Berger již tuto sobotu

Nová klubová noc OONZ s německým projektem Tube & Berger již tuto sobotu

05. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto sobotu v pražském klubu Storm odstartuje první díl nové party OONZ, za kterou stojí rezidenti Adam Cloud a Jan Brachtl a jejichž prvními hosty bude žádaný německý projekt TUBE & BERGER. Společně si pro vás připravili krátký rozhovor o konceptu OONZ, ve kterém zodpoví důležité informace a poodhalí budoucnost této party.
J: Adame, dost lidí překvapil název naší nové noci OONZ. Jak tento název vznikl?
A: Měli jsme několik favoritů, ale když přišlo na finální rozhodnutí, vybrali jsme slovo OONZ, který mě už dříve zaujalo v komentářích na set z party Burning Man, kde bylo "OONZ OONZ". Podle nás je to v překladu něco, co udává rytmus a šlape to.

Adam a Jan

A: Já vysvětlil název, tak ty nám pověz něco o celkovém konceptu.
J: Storm nás oslovil s nabídkou vytvoření nové party zaměřenou na deep & tech-house a my samozřejmě s radostí přijali. Začali jsme přemýšlet o zahraničních jménech, které nás hudebně baví, nebyli v ČR delší dobu nebo vůbec a zároveň patří ke světové špičce. Jak už víte, na prvním díle se představí poprvé u nás německé duo TUBE & BERGER, jejichž hity zná snad každý fanoušek house music. Samozřejmě i support jsme vybírali tak, aby vhodně doplnil celou noc. Kromě nás ten večer zahrají Roman Rai a Not:Us.
 

J: Storm je zajímavý klub, popíšeš jak to na samotné akci bude vypadat?
A: Líbí se nám nové netradiční pojetí, kdy je stage skoro uprostřed klubu a návštěvníkům je umožněno pařit za DJem a zároveň je zachována kvalita zvuku jak před, tak za stage. Dále se můžete těšit na speciální projekce od VJ Martina a nové dekorace. 

A: Honzo, kromě hlavní stage bude připravená také druhá stage. Co povíš o ní?
J: Druhou stage obsadí Biodan, který zde společně s Arturo Legorretem oslaví své narozeniny. Na této stage vystoupí Tazz, Slater, Tibi, Ondrej K, Zissou!, Tomics, Animal Print a Nicola Cloud.

J: Adame, ať to trochu odlehčíme, bereš si v pondělí volno?
A: Vzhledem k tomu, že konec party bude až v 7 ráno a s přihlédnutím na narozeniny a premiéru této noci, tak s dovolenou počítám. :-)

A: Jak vypadá tvoje příprava v den akce před takovým mejdanem?
J:  Vyspím se do zásoby, přes den proberu tracky, večer dám někde pořádnou večeři, před hraním panáka a pak už je to jen o vás! :-)

J: V line-upu jsi před Tube & Berger, už víš co zahraješ?
Budu jim připravovat půdu, to znamená dobrou atmosféru, takže to bude určitě energický a emotivnější na vlně tech-house. Nechte se ale překvapit. Hraju 2 hodiny a chtěl bych tomu dát příběh.

A: V poslední odpovědi bychom mohli prozradit něco o budoucnosti OONZ, co říkáš?
J: Rád, protože na dalšího headlinera se fakt těšim. Můžeme prozradit, že 21.5. přijede hlavní představitel labelu All Day I Dream, jehož melodické sety přesně zapadají do našeho konceptu. V lineupu ho navíc doplní ještě jedno zahraniční jméno. Kdo to je se dozvíte v programu na www.stormclub.cz.

V prodeji je pár posledních nejlevnějších  vstupenek v síti  Nextpay za 400 Kč nebo přes Ticketportal za 440 Kč. Cena na místě bude 450 Kč.

Timetable:
21:00 – 23:00 NOT:US
23:00 – 01:00 ADAM CLOUD
01:00 – 03:00 TUBE & BERGER
03:00 – 05:00 JAN BRACHTL
05:00 -  ??:?? ROMAN RAI

Biodan & Arturo adult BDay stage:
21.00 - 22.00 Nicola Cloud
22.00 - 23.00 Zissou!
23.00 - 00.00 Tibi
00.00 - 01.00 Slater
01.00 - 02.00 Tazz
02.00 - 03.00 Animal Print 
03.00 - 04.00 Biodan
04:00 - 05.00 Tomics
05.00 - 06.00 Ondrej K

Facebook event: 
https://www.facebook.com/events/422377624635282

BIO ADAM CLOUD
Adam Cloud na české taneční scéně působí od roku 2000.  Jeho sety se vyznačují především rytmem melodického, hutného, pulzujícího zvuku tech-housu s prvky deepu, progressive, ale i techna. Jeho mixy jsou propracované, mají vždy určitý vývoj, který je dán atmosférou party. Vždy se snaží, aby jeho sety byly zvukově rozmanité a něčím ojedinělé.

Adam patří mezi stálice české houseové scény a právem je považován za jednoho z předních DJs v ČR. To dokazuje i jeho časté angažmá na skvělých eventech po boku světových DJs a producentů. Jen za poslední dobu můžeme jmenovat pár z nich jako např. Nic Fanciulli, Tom Middleton, Karmon, Mihai Popoviciu, Karotte, Joseph Capriati, Sebastien Léger, David Pher. Od letošního roku získal novou rezidenturu - party OONZ v pražském klubu Storm, kde společně s Jan Brachtl premiérově uvítají začátkem února německé duo Tube & Berger. 

Je členem uznávaného projektu CODE, který za svou poměrně krátkou dobu na české scéně dokázal mnoho velkých úspěchů jako je letní open air DockTown, stage na jednom z nejlepších světových DnB festivalů Let It Roll, stage na Apokalypse, nebo party Technik, či Techno Animals. 

Kromě jeho sólového vystupování založil se svou ženou projekt Adam Cloud & Nicola Cloud, za kterým stojí dlouholetý životní vztah a společná láska k hudbě. Aktivně se věnují produkci a brzy vyjde na svět jejich první společný track NYC.

https://soundcloud.com/adamcloud
https://www.facebook.com/DJAdamCloudPrague


BIO JAN BRACHTL
Jan Brachtl poprvé vstoupil na stage koncem roku 2006, kdy pod přezdívkou JB začal hrát v undergroundových klubech v ČR. Od počátku byly jeho groovy energické sety ovlivněny technem a rázné beaty často střídal melodický tech-house a tím vytvářel svůj charakteristický zvuk. Díky němu se v roce 2012 poprvé představil na halové techno party Apokalypsa, kde se výrazněji zapsal do povědomí českých clubberů a promotérů, kteří ho začali pravidelně bookovat do prestižních pražských klubů. 
Zlomovým pro něj byl rok 2013, kdy s DJ Fleshem zakládá projekt JB & FLESH. Jako jedni z prvních v ČR využívají naplno potenciálu dvou laptopů a kontrolerůa hrají valivé energické techno, které přichází ze západní Evropy. Společně měli možnost vystoupit na dvou dílech party Citadela, nejdříve s Carlem Coxem, o dva roky později s Dubfirem, na festivalu Beat4Love, Svojšice, Let It Roll a čtyřikrát na Apokalypse. Na kontě mají také pozvání do dánského Culture Boxu a do mnoha českých klubů. Oba jsou zároveňčleny pražské promotérské skupiny CODE a aktivně se tak podílejí na vytváření české taneční scény. 

Kromě tohoto techno projektu vystupuje Jan Brachtl pod svým civilním jménem také sólově a plní si tak touhy hrát melodický deep a tech house. Získává bookingy do ROXY, na party Kom!ks a od roku 2016 se stává společně s Adamem Cloudem rezidentem party OONZ, která v pražském klubu Storm na svém první díle přivítá německé duo Tube & Berger.

https://soundcloud.com/janbrachtl
https://www.facebook.com/janbrachtl

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OONZ WITH TUBE & BERGER

Sobota 6. 2. 2016 až Sobota 6. 2. 2016
Vstup: 400 Kč / 450 Kč
Vystupují:
Tube & Berger (DE), Adam Cloud, Jan Brachtl, Roman Rai, Not:Us, Biodan, Tazz, Slater, Tibi, Ondrej K, Zissou!, Tomics, Animal Print, Nicola Cloud
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika