Andy The Core na březnové Hardcore Operation

Andy The Core na březnové Hardcore Operation

23. 02. 2016  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Kam za hardcore v březnu? Odpověď je naprosto jasná. Vyrazte na 11. 3. na klubovku Hardcore Operation na Favál do Brna. Rozhodně nebudete litovat - březnovým headlinerem je italský Andy The Core!
V březnu se můžete těšit na další díl této klubové párty, tentokráte již s pořadovým číslem 4. Na akci si najdou své, ať už příznivci mainstream hardcoru, tak i tvrdších stylů elektronické hudby.

Jako hlavní host se během večera představí italský Dj a producent Andy the Core, který svým uptempo hardcorem dobývá klubové, halové i festivalové akce v Evropě. V České Republice se již Andy představil na prosincové halové X-Massacre party a podle ohlasů si získal srdce mnohých fanoušků.

O domácí support se postará dvojice District 7 se svým novým vystoupením v maskách a neotřelým industrial HC/crossbreedovým setem. Tento druhý projekt od producentského dua Hungry Beats Vás určitě bude bavit stejně tak, jako producentské duo Hardcore Fuckers. Za mainstream hardcore se představí Dj Ychy vs. Calgarry z Prague Nightmare. Dalším z vystupujících je dj Geez a pozvání přijala i legenda ze slovenské scény dj Rob2Speed, které bude sekundovat krajan dj Koffos.

K dispozici bude i druhá stage, která bude zasvěcena technu a hardstylu. HardTechno předvede dj Peterson a Techno bude valit dj No On. Hardstyle předvedou MaicussDarkwizzard, které podpoří slovenský oNeBeats. Těšit se můžete i na Hardcore/DnB v podání od dj Bitchswitch.

Díky spolupořadatelství s internetovým e-shopem czcoreshop.com bude možnost přímo na párty zakoupit originální oblečení a doplňky vystupujících djs a zastupujících labelů.

Hlavní stage:
ANDY THE CORE (It) (Hardcore)
DISTRICT7 (Crossbreed/Hardcore)
GEEZ (Hardcore)
YCHY vs. CALGARRY (Hardcore)
ROB2SPEED (SK) (Hardcore)
HARDCORE FUCKERS aka DAREDEVILS  (Crossbreed/Hardcore)
KOFFOS (Sk) (HardCore)
SKAIS (Hardcore/Crossbreed/Industrial)
ESKI (Hardtek)

Vedlejší stage:
PETERSON (Hardtechno)
MAICUSS (Hardstyle)
NO-ON (Techno)
ONEBEATS (Sk) (Hardstyle)
DARKWIZZARD (Hardstyle)
BITCHSWITCH (Crossbreed/HardcoreDnB)

Projekce:
VJ ZAE

Předprodej:
140 Kč (přímo v klubu Favál nebo https://www.czcoreshop.com/Hardcore-Operation-4-d635.htm)

Na místě:
Do 22 hod 170 Kč
Do 23 hod: 200 Kč
Po 23 hod: 220 Kč
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HARDCORE OPERATION

Pátek 11. 3. 2016
Vstup: 140 - 220 Kč
Vystupují:
ANDY THE CORE (It) (Hardcore), DISTRICT7 (Crossbreed/Hardcore), GEEZ (Hardcore), YCHY vs. CALGARRY (Hardcore), ROB2SPEED (SK) (Hardcore), HARDCORE FUCKERS aka DAREDEVILS (Crossbreed/Hardcore) KOFFOS (Sk) (HardCore) SKAIS (Hardcore/Crossbreed/Industrial) ESKI (Hardtek), PETERSON (Hardtechno), MAICUSS (Hardstyle), NO-ON (Techno), ONEBEATS (Sk) (Hardstyle), DARKWIZZARD (Hardstyle), BITCHSWITCH (Crossbreed/HardcoreDnB)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika