Co nabídne Roxy v březnu?

Co nabídne Roxy v březnu?

01. 03. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Třetí měsíc letošního roku nabídne oblíbený pražský klub hned tři žhavá jména současné house music - první pátek vše odstartují Andhim, kteří v ČR vystoupí poprvé, o týden později si dá v Roxy repete Andrea Oliva a další pátek svou premiéru odehraje hitmaker Wankelmut. Drum&bass dovezou Wilkinson a A.M.C.
pátek 4. 3. Andhim
Německá dvojka Simon a Tobias patří v současnosti mezi nejosobitější hudební projekty a v březnu poprvé představí pražskému publiku svou směs aktuální house music říznuté soulem a špetkou berlínské atmosféry.
 

pátek 11. 3. Andrea Oliva
Z obchodu s deskami až na stage jednoho z nejvyhlášenějších klubů na Ibize. Dj, producent, hlavní postava úspěšné klubovky Ants v klubu Ushuaïa Andrea Oliva se po roce a půl vrací do Prahy. Na 22. narozeninách Roxy společně s Maceo Plexem, v březnu už jako headliner celé noci. Tešte se na aktuální tech-house sound s puncem značky Cadenza (Luciano).

SOUTĚŽ
O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: Jmenujte Andreovu noc v klubu Ushuaïa na Ibize:

Váš tip:
Climax
Space
Ants
Jméno:


Příjmení:


Email:

 



středa 16. 3. Wilkinson
Britský producent Wilkinson bezesporu patří mezi nejúspěšnější drum and bassové producenty současnosti. Wilkinson na přelomu roku vyráží na dlouhou tour s doprovodnými hudebníky a návštěvníci jednotlivých zastávek po celé Evropě si tak budou moci vychutnat jedinečný zážitek z elektronické hudby hrané naživo.

pátek 18. 3.Wankelmut
Berlínský rodák Jacob Dilßner, který vystupuje pod uměleckým jménem Wankelmut, zažil koncem roku 2011 doslova raketový start kariéry. Wankelmut se představí českému publiku poprvé 18. 3. 2016 v klubu Roxy, kam přiveze nejen svůj největší hit, ale také skvělé remixy skladeb od Karin Park, Lennyho Kravitze, The Writers Block, Hozier nebo Royksopp.


sobota 19. 3. A.M.C
Jeden z nejlepších drum & bassových djs světa - DJ A.M.C se poprvé ukáže v pražské Roxy! Vychutnejte si jeho energický set, samozřejmě že nebude chybět ten nejlepší domácí support. Večer navíc bude warm up na festival Exploration 2016.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANDHIM

Pátek 4. 3. 2016
Vstup: od 290 Kč
Vystupují:
Andhim (Get Physical/Monaberry, DE), Eddie Mur, Fatty M, Jorgos, Arturo Legorreta & Animal Print (Materia.fm)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika