10.8. - Face @ Bukanýr

10.8. - Face @ Bukanýr

08. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek Bukaný rozezní pravidelná noc Face @ Bukanýr a jak je zvykem, o hosty rezidenta Faceho nouze nebude.
Měsíc se s měsícem ruku v ruce sešel a tak se desátý srpnový den na House Boatu U Bukanýra opět dočkáte párty Face @ Bukanýr. Rezident této akce DJ Face si ke gramofonům zve zajímavé hosty a nejinak tomu bude i tentokrát a po větší odmlce ho za gramofony v průběhu večera několikrát vystřídá žena.

face

Zbystřit by měli všichni ti, kteří už nějaký ten pátek (ale i čtvrtek) v programech klubů postrádají jméno DJane Mary Love! Lenka pobývá momentálně pracovně v Londýně a do České republiky si jen na chvilku odskočí. Vy tak máte jedinečnou příležitost vychutnat si nové desky, které si sebou z Anglie přiveze. Navíc nezapomeňte, že tahle dáma není vůbec žádnou zelenačkou a její sety byly vždy vystavěny z oduševnělých placek s tajuplnou atmosférou, u nichž se tak úžasně sní s hlavou v oblacích.

Baví-li vás deep house a electro house a nebudete ve čtvrtek 10. srpna vědět, co s načatým večerem, pak se určitě zastavte. Grilovačka, chlazené pitivo, fotbálky, pozorování vltavské hladiny, to všechno je u nás dovoleno. Zrovna tak vám nabídneme parket pro vaše taneční kreace a ke všemu vás rádi uvidíme... Muzika se na vás začne hrnout vteřinu po osmé!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika