Mandrage dorazí do Českých Budějovic a Tábora se svým největším turné

Mandrage dorazí do Českých Budějovic a Tábora se svým největším turné

04. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na své zatím největší a nejnákladnější turné vyráží populární kapela Mandrage. V rámci šestnácti koncertních zastávek, které podporují novinkové album Potmě jsou všechny kočky černý (Universal Music), dorazí dvakrát do Jihočeského kraje. V pátek 8.4. zahrají muzikanti v KD Vltava v Českých Budějovicích o den později 9. 4. dorazí do Hotelu Palcát v Táboře. Oba koncerty zahájí ve 20.30 hodin kapela Animé.
Aktuální program Mandrage postavený jak na nových písničkách, tak i největších hitech, opět doprovodí výpravná scéna, na kterou jsou fanoušci kapely zvyklí. Bílou barvu, která doprovázela skupinu v posledním roce nahradí stříbrná a koncepční design s disko koulemi, zrcadly nebo blýskavými kostýmy. Předprodej vstupenek na celé turné je u Ticketstreamu. Lístky rychle mizí, například Brno už hlásí vyprodáno.

fotky z turné Mandrage
 
„Naše nejnákladnější turné bude plné her se zrcadly a světlem. Zrcadla jsou spojena i s celou dekadentní semdesátkovou pop kulturní scénou, ze které jsme občas čerpali i hudebně na nové desce. Takže čekejte i zrcadlové disko koule a blýskavé kostýmy,“ popisuje bubeník Mandrage Matyáš Vorda. Jako i v předchozích letech stojí za celou scénou muzikanti z Mandrage a jejich tým. „Všechno navrhujeme a vyrábíme sami. Dokonce u nás v dílně svařujeme i dekorace,“ říká kytarista Pepa Bolan. Pouze kostýmy z pravé ovčí kůže, kterou si kapela objednala od italského návrháře, vyrobila kostymérka Dita Petrusová-Filusová.

V devadesátiminutovém hudebním setu kapela zvládne přehrát celé nové album, které proloží nejzásadnějšími skladbami z minulých desek. „Měli jsme pětiměsíční koncertní pauzu, takže se zpět na pódia nemůžeme dočkat,“ dodává Bolan

Dodal: Roman Helcl, BrainZone Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MANDRAGE - VŠECHNY KOČKY TOUR

Sobota 9. 4. 2016 až Sobota 9. 4. 2016
Vstup: 250
Vystupují:
Animé , Mandrage
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika