Jeff Mills tento pátek v Praze

Jeff Mills tento pátek v Praze

05. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Otec techna, legendární americký DJ a producent JEFF MILLS, se po dlouhé době vrací do České republiky, aby v pražském klubu Storm předvedl svou nezapomenutelnou show. Ale POZOR, pokud u toho chcete být, neváhejte s koupí vstupenky v předprodeji, očekává se vyprodání akce.
Jak už jsme zmínili na začátku, Jeff Mills je jednou z nejzásadnějších postav světové techno scény. Rodák z Detroitu, kde se v půlce 80. let zrodilo, za přispění Juana Atkinse, Kevina Saundersona a Derricka May, temné a minimalistické Detroit techno. Na tuto první generaci později navázali umělci jako Carl Craig, Robert Hood a nebo právě Jeff Mills. 
Jeff stál také u zrodu známého uskupení Underground Resistence, které šířilo nejen Detroit techno, ale bylo také velice politicky aktivní a snažilo se apelovat na nižší třídy afroameričanů v Detroitu. Jejich tracky navozovali pocit sebezkoumání, experimentování a schopnost změnit sebe i okolnosti.

Jeff nakonec v roce 1991 tuto skupinu opustil a vrhnul se na sólovou dráhu. Založil legendární a světoznámé labely AXIS a PURPOSE MAKER, na kterém také vyšla asi nejznámější techno skladba všech dob – THE BELLS.

Dalším důležitým milníkem Jeffovi kariéry bylo vydání alba „Blue Potential“ v roce 2006, které bylo živou nahrávkou jeho performance s Montpellierským filharmonickým orchestrem, se kterým o rok dříve vystupoval. Atmosféra na tomto unikátním koncertě byla opravdu dechberoucí, hlavně pak při jeho nejslavnější skladbě „The Bells“. Stačí se jen podívat na tento záznam, který má mimochodem přes 1.7 mil. shlédnutí na Youtube, a hned člověku naskočí husí kůže. Musel to být opravdu skvělý zážitek! 
 


Pokud tedy chcete zažít něco, co jste pravděpodobně ještě nezažili, určitě nesmíte chybět tento pátek v pražském klubu Storm, kde Jeff Mills předvede své umění. Můžete se těšit na exkluzivní tříhodinový set ze čtyř playerů a legendární bicí mašinky Roland 909, na kterou Jeff umí neuvěřitelné věci. Samozřejmostí bude dobře vyladěný Funktion-one zvuk, temná atmosféra a speciální vizualizace od jednoho z nejlepších VJs u nás -  VJ Martina. 

Jeffovu show doplní matadoři české techno scény – Elektrabel,který mimochodem vydal své EP na sub-labelu Axis Records, Pavel Krejdl, Daho a v neposlední řadě Flesh. Druhou, více odpočinkovou stage, si vezme do parády Schwa se svou Beef Records crew, takže také tam nebude o kvalitní muziku nouze.
 

Ale POZOR, v prodeji je poslední vlna vstupenek a vše nasvědčuje tomu, že se akce vyprodá předem a  na místě již k dispozici nebudou. Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal a nově také online v síti Goout. Maximální kapacita bude snížena o 200 lidí, aby bylo pohodlí pro všechny. Připravena bude i lounge stage s druhým barem a sezením, dvě šatny a další extras pro tuto vyjímečnou událost. Pro aktuální informace ohledně počtu zbývajících vstupenek navštivte Facebook událost

Dodal: David Hodák, Storm Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JEFF MILLS

Pátek 8. 4. 2016
Vstup: od 390 Kč
Vystupují:
JEFF MILLS (Axis, USA), Elektrabel, Pavel Krejdl, Daho, Flesh
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika