Samuel Fach na páteční MoOn:FX

Samuel Fach na páteční MoOn:FX

19. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Měsíční zasněná jízda nového pravidelného deep and house večírku v legendárním klubu Radost FX pokračuje! Mejdan, který klub pořádá ve spolupráci s Vychytane.cz Djs Crew prozradil v rámci prvního dílu, jaké má akce MoOn:FX plány a s příchodem druhého dílu své slovo drží.
Live projekty a Djs s live hudebníky jsou hlavním atributem této party a tak to zůstane! Jsme moc rádi, že prvním zahraničním hostem na této akci je geniální hudebník, DJ, producent a inovátor berlínské deep house scény SAMUEL FACH.
 


Samuel Fach se narodil a vyrostl v malém městečku Gießen v Německu. Díky své zvídavé povaze začal svůj čas věnovat elektronické hudbě. Po letech objevování napříč hudebními žánry, začal kolem roku 1999 hrát jako DJ. Přestože se v hraní neustále zlepšoval, cítil nutkavou potřebu vyjádřit své hudební pojetí vlastní tvorbou a tak začal produkovat hudbu pod uměleckým nickem „ Laufmasche“ Pod tímto pseudonymem úspěšně vydával na Labelech jako What What, Snork Enterprises a Eminor. Dnes žije v Berlíně, kde v roce 2011 vytvořil své alter ego Samuel Fach. Hudební počiny pod tímto jménem najdeme na značkách Tonkind, symbiont-music, Default Machine, UnderYourSkin a Amselcom.

Dalším hostem bude ostravský Mathiass O´Zana se saxofonistou, kterého znáte jako Paul Saxo. Mathiasse můžete pravidelně potkávat jako rezidenta ostravského klubu Fabric, kde se stará i o program a samozřejmě i jako hosta prestižních českých klubů. Jeho láska k house music je znát na každém vystoupení. Pokud někdy zavítáte na český monster festival Beats4Love, tak i zde ho můžete potkat, neboť je nedílnou součástí organizačního týmu. I Paul Saxo má bohatou hudební historii, kdy se jako člen rádia Helax, či, dnes již zapomenutého portálu Libimseti, dostal na nespočet zajímavých míst a akcí, kde různí Djs využívali jeho talent v hraní na saxofon.

4BeCome1

Jako zástupce Vychytane.cz Djs Crew se představí live projekt 4BeCome1, jehož hudební rozmanitost nelze zařadit. Projekt, který v plném počtu skýtá Dje a až 5 hudebníků s dechovými nástroji a perkusi, hostuje již léta prestižní české festivaly a kluby a jejich vlastní eventy, jsou vždy zárukou skvělých večírků s ještě lepšími hosty. Ostatně i MoOn:FX je „z pera“ tohoto projektu. Projekt založil Dj Ketan a multiinstrumentalista Flautistar již v roce 2009. Na druhém díle party MoOn:FX, se sejdou právě zakladatelé, tedy Ketan a Flautistar a další plnohodnotný člen projektu, běloruský hudební mág Skibinskyy, který s kluky jezdí od roku 2012.

Klub Radost FX, který je považován za legendární pražský a troufám si říci i český klub, zaměřený hlavně na house music a black music prošel před nedávnou dobou velkou rekonstrukcí a jeho prostory jsou aktuálně neotřelé a velmi atraktivní. Dopomáhá tomu i kompletně nové ozvučení Funktion One, které dodává díky svému čistému a hutnému zvuku klubu neuvěřitelně šlapavou atmosféru.

https://www.facebook.com/events/499703123567322/

Dodal: Radost FX
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MOON:FX

Pátek 22. 4. 2016
Vystupují:
Samuel Fach /DE/, 4BeCome1 with Flautistar Live, Mathiass O'zana & Paul Saxo Live
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

19. 04. 2016 | 05:48:39
+0 | -0

jou

Chválím klub radost,pomalu ukazuje že je to klub který akce umí. Velmi oceňuji inovativní přístup k programu. Nové neokoukane jména jako je treba fach jsou super. Takhle to má být. Vozte sem silné jména jako to teď dělá roxy, ale vozte i jména které právě stoupají. Prostě ideální stav. Facha jsem si projel a dělá skvělé tracky.
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika