Open air BassDaCastle

Open air BassDaCastle

09. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V netradičním prostoru renesančního zámku v Hustopečích nad Bečvou se v pátek 25. srpna odehraje 2. ročník tanečního open-airu BassDaCastle.
Po loňské premiéře přijede do Hustopeč předvést spojení starobylé, leč bohužel neobývané budovy s taneční hudbou hned 15 deejayů z celé Moravy. Své sety odehrají na dvou pódiích, hlavní drum’n’bassová stage bude umístěna přímo na nádvoří za doprovodu bohatého světelného parku osvěcujícího krásné renesanční arkády. Druhý psytrance/techno stage najdou návštěvníci v jedné z velkých zámeckých místností.

Největší hvězdou programu bude jistě jedna z nejlepších polských d’n’b deejayek DJ Push, která na dvě hodiny ovládne Nádvoří main stage. Vedle ní se představí např. známý ostravský Inspiral X62 či dvojice Local Heroes ze Studénky. Line-up doplní přerovský Phalko či ping-pong set valmezské dvojky Wirus a Dr.Um. To vše za doprovodu rappera MC Tweety Twizty a VJ Pet-ty, jehož vizuální kreace tanečníkům zprostředkuje velkoplošná projekce nad hlavním pódiem.

BassDaCastle

Psytrance/techno 2nd stage nabídne aktuální produkci obou stylů v podání deejayů především z Přerova, Lipníka či Valašského Meziříčí. Nejznámějším jménem je Loudspeaker z aktivního přerovského UZ-Back sound systému, neméně zajímavé sety předvedou Alienic, Karibu, Meri.da či Siky.

Na obou pódiích se můžou návštěvníci těšit na bohatý světelný park, protože, jak píší pořadatelé na plakátech: „tolik světel v Hustých ještě nebylo“. To vše doplní VJ projekce, čajovna, fotbálky, chill-outový prostor, čepované pivo, opékané dobroty a také tradiční venkovská diskotéka v 50 m vzdáleném zámeckém parku určená především pro místní nevyznavače elektronické muziky. V parku se nabízí též možnost stanování, v případě deště se celá akce přesune do dvou prostorných sálů místního kulturního domu.

www.bassdacastle.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika