Orkidea - nejlepší finský dj doplnil line up Transmission

Orkidea - nejlepší finský dj doplnil line up Transmission

13. 05. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Několikrát zvolený DJ číslo 1 ve Finsku a jeden z nejpopulárnějších DJs ve Skandinávii přinese svůj sound do Prahy. Po více než 1500 vystoupeních po celém světě míří DJ Orkidea na Transmission v sobotu 29. října 2016.
Orkideova produkční kariéra odstartovala v roce 1999 s jeho debutovým singlem ‚Unity’. Sasha a Paul Oakenfold použili tento hit jako úvodní skladbu svých Essention Mixů pro BBC Radio 1 a později byl také vydán na kompilacích Gatecrasher a Renaissance. Vystoupení s Tiëstem způsobila upsání se k labelu Black Hole v době, kdy remixoval skladby od Paul van Dyka, Way Out West a Paula Oakenfolda a k tomu také v té době vydal vlastní hity jako ‚Beatiful’ a ‚Metaverse’. Orkidea často spolupracoval s jinými a vydával skladby jako ‚YearZero’ (společně s Andy Moor), ‚Gods Garden’ (s David West) a ‚Slowmotion’ (se Solarstone) a ty všechny dostaly status „classic” mezi klubery po celém světě.

Orkidea

V průběhu let byl Orkidea zvolen 6krát jako jednička mezi DJi ve Finsku a dvakrát jako DJ č. 1 ve Skandinávii. Jeho úspěch zahrnuje také 10 skladeb umístěných v Top 10 na Beatportu, množství míst v iTunes Dance Top 10 a finský Singles Chart č.1 se skladbou ‚Beatiful‘.

Elektronická hudba, kterou tvoří Orkidea je vždy o posouvání hranic nejen ve studiu ale i na akcích. „Spojení zvuků, myslí, lidí…“ Fanoušci Transmission, připravte se na spojení s Orkidea!

Dodal: United Music Events team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 29. 10. 2016
Vystupují:
MArkus Schulz, Gouryella, Vini Vici, Orkidea. Marlo, John OCallagan, Reorder, Drift Moon a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika