United Music přichází s novou party INCREDIBLE

United Music přichází s novou party INCREDIBLE

09. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Agentura United Music Events připravila na druhou polovinu tohoto roku tři zásadní taneční události, které by neměli příznivci velkých mejdanů a taneční muziky vynechat. Pojďme se teď blíže podívat na 1. party Incredible, která je ohlášena na 29.9 v Průmyslovém paláci a vystoupí na ni například Layo & Bushwacka!
Na poslední zářijový víkend je připravena exkluzivní noc Incredible. Těšit se můžete na nový koncept největší klubové party u nás. Nádherný prostor Průmyslového paláce na pražském Vystavišti se tak v pátek 29. září změní v exkluzivní super klub s atmosférou a zábavou, kterou jinde v Čechách nezažijete. Pravé křídlo paláce bude přetékat extravagancí, exkluzivními dekoracemi, bohatě zásobenými bary, a mnoha zónami určených k zábavě a relaxaci. Zkrátka Iicredible Night.

Těšit se můžete na oblíbenou dvojici Layo & Bushwacka!, kteří tentokrát přijíždí představit své nové album „Feels Closer“ vycházející na jejich slavném labelu Olmeto Records.

incredible

Dalším Incredible headlinerem je německý progressive houseový mág Tom Novy. Autora mnoha veleúspěšných hitů, rezidenta klubu Space na Ibize jste také mohli vídat v několika televizních show na MTV. Jako první německý Dj namíchal kompilaci pro Ministry Of Sound, má vlastní rádiovou show na Radio Energy. V právě probíhajícím hlasování německých Dancemusic awards byl vybrán mezi šestici nejoblíbenějších Dj´s. Tom Novy rovněž přijede představit jeho nové album „Superstar“, které vychází koncem září.

Velkou lahůdkou bezpochyby bude legendární holandský houseový projekt HouseQuake, který tvoří Djové Roog, Erick E a jejich MC Gee. Erick E je uznávaným holandským Djem a producentem. DJ Roog byl třikrát vyhlášen nejlepším holandským houseovým Djem. V loňském roce vytvořili projekt HouseQuake, který nesmí chybět na žádné tamní větší party či festivalu. Poslední velké vystoupení bylo bezpochyby na Sensation White v Amsterdam Aréně, kde bavili čtyřicetitisícový dav návštěvníků.

Posledním zahraničním hostem je Benjamin Bates. Tenhle sympatický holanďan patří mezi novou generaci Djů, kteří začínají dobývat svět. Jeho kariéra se začala budovat v okamžiku, kdy mu nabídl spolupráci jeho dlouholetý vzor Marco V. Společně začali produkovat pod různými pseudonymy, a následně vznikly jeho první skladby a autorské album. Benjamin Bates pravidelně vystupuje na největších holandských parties a festivalech. Po své premiéře na květnové party Mxtronica se nyní opět vrací do Průmyslového paláce.

Domácí scénu zastoupí Djská dvojice The Kaos Boys, aka Lucky Lucaso & Uwa. Tito nepřehlédnutelní rezidenti pražského klubu Duplex, kteří jako jedni z mála českých Djs vystupují pravidelně v zahraničí, vám předvedou jejich pojetí house music se stále oblíběnějšími prvky minimal.

Pro ty, kteří si chtějí Incredible užít v luxusní VIP loungi, která bude na hlavním podiu za Djem, a kde šampaňské poteče proudem, jsme připravili nabídku VIP vstupenek za 900 Kč.

Vstupenky jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketstream. Vstupenky jsou v prodeji do konce srpna za zaváděcí cenu 390 Kč. Ceny vstupenek uvedeny bez manipulačních poplatků.

Více informací již brzy na www.incredible.cz.

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

10. 08. 2006 | 08:53:25
+0 | -0
v listopadu
Radek
10. 08. 2006 | 01:37:30
+0 | -0
A kdy bude Transmission 3 ?
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika