House Violet na Shotgun Euro

House Violet na Shotgun Euro

10. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Že bude Shotgun Euro hudebně velmi zajímavý elektronický festival, není pochyb. Minulý týden jsme si představili zástupce Minimal Stage a tak se můžeme dále podívat na House Violet Stage.
Face známý též jako Myclick stojí za mixem od roku 1993. Dá se tedy říct, že Face patří mezi služebně nejstarší DJs v ČR. Přestože prošly techno, trance i dnb boomy, zůstal Michal věrný deep formám house music. Kromě solo Djingu se věnuje hudebnímu projektu Face 2 Face, kde k libovému výběru z record bagu patří i zpěv, perkuse, kytara a saxofon. Face pravidelně hraje na houseboatu Bukanýr a v paláci Akropolis a kromě jiného i moderuje na vlnách internetového rádia Akropolis.

Za gramofony se poprvé Braun postavil v roce 1992. Od roku 1993 pravidelně vystupuje v legendárním pražském klubu Radost FX po boku Loutky, Bidla a Viléma. V následujícím období objíždí Braun s kufrem plným groovy house nejen pražské kluby. Několikrát vystupoval i za hranicemi naší republiky. Cenné zkušenosti si přivezl z klubu Distillery v Německu a Glamour-Treviso v Itálii.

Milky je dalším z dlouholetých harcovníku domácí scény. Býval označován za největší techno talent u nás, ale i jemu časem učarovali pomalejší rytmy. I tak je znám především jako skvělý techno dj,kterého svého času draftoval Lighthouse. Vystoupil na mnoha velkých domácích festivalech a dalších prestižních akcích. Dnes ho pravidelně zastihnete v několika pražských klubech a lahůdkové jsou jeho společné sety, s djem Voitou.

Techhouse.cz není jen stránka o této škatulce, ale také základna Djů Bradyho, Blonda a Nexta. Co k těmhle klukům říct? Milují to, co dělají a dělají to dobře. Hrají techhouse okořeněný opravdu pestře vším možným, co jim přijde pod ruce a má to hlavu a patu.

Drahota býval souputníkem předešlé trojice, přesto jeho odchod neznamenal i odchod od hudby, kterou miluje. Techhouse v temnější a hlubší rovině je to, co zdobí Drahotu už řádku let při vystoupeních především v pražském klubovém podhoubí.

Liberecký Saboteur je známý též jako polovina ochotnického a osvětového sdružení s názvem "Hugoteur“. Na akcích je k zachycení pod taktovkou známé promotérské skupiny Bizzare Cabinet, či jako host party "Remek soundworx". Jako člen Dizlegtic Division objezdil již řádný kus naší země.

Andrew J spolu se Sannym tvoří poslední měsíce kompaktní tým, který zastupuje severočeskou divizi serveru Techno.cz Sewer.techno.cz. Jejich houseový záběr je natolik široký, že je těžké definovat jejich vystoupení. Snad jen jako plná energie, pozitivních nálad a věčného úsměvu obou DJs.

Jeny stejně jako Yannick patří pod křídla pořádající agentury Dynamic Line. Jeny tvrdí notu energické podobě house music, kdežto Yannick vždy přeletuje od electra až po progressive house. Ani Jeny ani Yannick nejsou žádní začátečníci a především v Liberckém a Ústeckém kraji jsou jejich jména řádně „profláklá“.

Floyd se vyhrál v bývalém pražském klubu Naif. Publikum zde bylo vždy velmi náročné a konkurence tvrdá. Z takového prostředí přichází Floyd předvést svůj um s mixážní technikou.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika