Sheexy Boat vypluje letos po desáté, na Vltavě zahrají Silicone Soul

Sheexy Boat vypluje letos po desáté, na Vltavě zahrají Silicone Soul

18. 07. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Příběh, který se opakuje již 9 let, letos oslaví 10. narozeniny. Sheexy Boat již 9x odrazila od břehu naplněná šťastnými úsměvy těch, kteří měli možnost se na ni dostat a zažít ojedinělou atmosféru denní párty na lodi.
Jinak tomu nebude ani letos se speciálním hostem v podobě legendárních Silicone Soul, které bude reprezentovat jejich polovina Craig Morrison!

Posledních devět let v létě zažívali rezidenti a zároveň organizátoři Sheexy konceptu djs Tazz & Biodan stejný příběh. Výběr zajímavého hosta pro omezenou kapacitu, nervozita z předpovědi počasí a organizace lodi, končící nenahraditelným pocitem vidět spokojené lidi na palubě lodi. Sheexy Boat, která vznikla z původní narozeninové oslavy skupiny kamarádů na lodi, se vypracovala na nejoblíbenější boat party v Praze s rekordní rychlostí vyprodaných vstupenek.

Za dobu existence Sheexy Boat se mezi hlavními hosty vystřídala česká tech-house špička včetně djs jako Loutka či Pavel Bidlo, ale také hudebně inovativní zahraniční hosté jako Siopis, Several Definitions či Sirikit. Jelikož má Sheexy Boat letos 10. narozeniny, chtěli pořadatelé hlavního hosta, který uzavře uplynulou dekádu tím, co pro ně a Sheexy Boat znamenala - underground, přátelství, radost a otevřenost. Volba padla shodou okolností na Silicone Soul, které bude na lodi reprezentovat jejich polovina Craig.
 
Silicone Soul již v předchozích letech vyprodali dvakrát klub Roxy a jednou klub Kostel, jinak tomu nebude ani na letošní Sheexy Boat, o tom není pochyb. Jelikož je kapacita lodi omezena na 160 šťastlivců pro zachování komfortu, vystoupí Silicone Soul i na Sheexy Boat afterparty týž den večer v domovském klubu Chapeau Rouge, kam bude předprodej spuštěn brzy!

Kromě rezidentních djs a zakladatelů Sheexy Boat djs Tazz & Biodan, se můžete těšit na další stálice paluby Sheexy Boat, a to dvojici djs z Chi Chi Gangu Ondrej K & Zissou. Dále vystoupí dj Slater, který má kromě labelu Tribal Vision Records na starosti i multižánrový festival Urban Legends v Cross klubu.

Tazz a Biodan z lodi 2014

Sheexy Boat párty je jejich každoroční srdcovka, a tak předprodej řeší pouze osobně. Letos bude v prodeji opět pouze 160 lístků! V tuto chvíli již můžete kontaktovat dje Tazze, nebo Biodana přes Facebook a dělat si rezervace přes interní zprávy, kde se obratem dozvíte detaily předání lístků a platby. Platí pravidlo, kdo dříve přijde, ten dříve bere. Tak nezapomeňte, že poslední ročníky byly vyprodány během pár hodin, takže kdo zaváhá, nepluje!

Více informací: https://www.facebook.com/events/483529535184564/

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY BOAT 2016 - 10TH ANNIVERSARY

Sobota 23. 7. 2016
Vstup: od 350 Kč
Vystupují:
Silicone Soul (Soma / Darkroom Dubs, UK), Tazz & Biodan (Sheexy residents), Slater (Tribal Vision Records), Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika