Gregor Tresher představí v Roxy nové album

Gregor Tresher představí v Roxy nové album

07. 06. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Frankfurtský rodák a techno legenda Gregor Tresher vydal na konci května album Quiet Distortion, které si ihned získalo nadšené reakce od producentů jako Laurent Garnier nebo Maceo Plex. 16. září nám ho přijede představit osobně do pražské Roxy.  Album k poslechu zde.
Ve světě elektroniky závislém na nových trendech, existuje několik stálic, které je dlouhodobě přesahují. Jednou z nich je bez debat německý producent a techno legenda Gregor Tresher. Majitel labelu Break New Soil a tvůrce nesmrtelných techy melodií jezdí po světě a rozdává hutný groove již od 90-tých let. Dle všeho s tím nehodlá přestat. Několik skvělých alb a releasy jako A Thousand Nights nebo Full Range Madness provázeli celou jednu techno generaci a nové album Quiet Distortion má ambice oslovit nové, na historii techna nevázané, publikum.

Gregor Tresher

12ti skladbové LP vzbudilo nadšené reakce nejen mezi fanoušky, ale především v djské komunitě. “Poslouchám to album znovu a znovu a mohu říct jen: je prostě ohromné. Miluju všechny tracky a můžete si být jistí, že je budu hrát úplně všude.” komentoval nové album Laurent Garnier a s positivními ohlasy se přidali Stephan Bodzin, Maceo Plex nebo Pan-Pot. 16. záři si ho budete moci vychutnat na živo přímo od Gregora Treshera.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GREGOR TRESHER

Pátek 16. 9. 2016
Vstup: od 220 Kč
Vystupují:
Gregor Tresher (Break New Soil/GER), Da Moon, Michael J, Orbith , Yannick, Deff
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika