Ultra Europe Countdown bude v klubu Lávka

Ultra Europe Countdown bude v klubu Lávka

15. 06. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vcelku moderní je poslední dobou označovat párty tak, že je budete radši tajit před rodiči i přesto, že je vám už dávno přes 25. Tak přesně tohle není případ Ultra Europe Countdown. Ultra nejen že nebudete tajit, ale ještě se s ním doma budete chlubit, celé rodině budete ukazovat videa z Ultra Music Festivalu, a pak ještě budete mít co dělat, aby s vámi nešla na akci tři pokolení.
A nebude to jen díky prosluněným terasám Lávky nebo úžasné hudbě interpretů Zonderling či Spada. Ale pěkně popořádku…

Ultra Music Festival
Hudební festival Ultra je velký. Co velký, řekněme si to na rovinu, je absolutně největší. Ultra Miami, Jižní Afrika, Ibiza, Korea, Europe, Singapur, Japonsko, Brazílie, Bali a Buenos Aires. Ufff!!! To dělá celkem každoročně miliony a miliony návštěvníků a ještě mnohem víc fanoušků toužících po účasti na festivalu nebo aspoň sledujících live streamy na YouTube. Jen rok 2016 přilákal na Ultra velikány, jako jsou Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Avicii, Axwell, Caribou, Carl Cox, Dash Berlin, David Guetta, Deadmau5, Dubfire, Eric Prydz, Fedde Le Grand, Galantis, Hardwell, Ingrosso, Kygo, Markus Schulz, Martin Garrix, Pendulum, Prodigy, Richie Hawtin, DJ Snake, Skrillex, Steve Angello, Tiësto, W&W Zedd… A to bychom tu byli hodně dlouho a googlit umíme všichni.

Ultra Europe Countdown

Ultra Europe Countdown + Lineup
Každá zastávka Ultra Music Festivalu má obrovský dosah. Vždyť i my spadáme pod Ultra Europe v dalekém chorvatském Splitu. Pro zkrácení vzdálenosti tak Ultra Music posílá do vybraných zemí své velvyslance, tedy oficiální warm-up párty Ultra Countdown. Praha tak v posledních několika letech hostila Countdown se jmény Michael Calfan, TV Noise, Suyano, Philippe Lemot, Atlantics, Sasha Vee nebo Chris Davies. Letošní pražský Countdown jde programem na třech pódiích ještě dál. Na Lávce si odbydou českou premiéru maximálně aktuální DJs a producenti Zonderling a Spada. Doplní je špička domácí scény: Deep Deer, Chris Davies, Angry Beats, Javo, Pauli Gabrieli, SNBM, TiGi, Denis Weisz, P-Jay, Marcos, Andy Road a Heron.

Zonderling
Synonymum pro tu nejnovější podobu taneční hudby. Tento holandský projekt se pohybuje na rozhraní future a deep house a může se pochlubit něčím pro dnešní dobu naprosto unikátním. Jeho hudba je totiž naprosto charakteristická a nezaměnitelná. Díky tomu a samozřejmě díky komplexní kvalitě se tak rychle stal zásadní součástí labelu Spinnin Records. Hledejte skladby ‚Keep On‘, ‚Sonderling‘, remix ‚Outlines‘ od Mike Mago, ‚Prullip‘ a speciálně si nenechte ujít ‚Crazy For You‘ coby hymnu Ultra Europe 2015.

Spada
Italský Spada je deep. Je tak deep, až paradoxně letí high, teda nahoru. Hodně. Už první skladbou ‚In All Your Glory‘ vydanou u Hysterical na sebe strhl pozornost (nejen) kolegů Fake Blood, Chris Lake, Eelke Kleijn, Benny Benassi či Wankelmut. Vy si ale poslechněte hlavně novou ‚You & I‘ (feat. Richard Judge). V té je schované celé letošní léto.

Klub Lávka

Klub Lávka
Celé Ultra působí letně. Evropský festival na Jadranu ve Splitu, původní event v nádherném Miami, naladění programu… Všechno je oslavou slunce a úžasné letní bezstarostnosti. A co teprve, když do téhle soustavy rovnic přihodíte klub Lávka na břehu Vltavy pár metrů od Karlova Mostu? Rozlehlé terasy přímo nad vodou, výhled na hrad, venkovní stage, a dokonce přístaviště výletních lodiček. To je teprve Léto s velkým L. Nastartujte to své s Ultra na Lávce!

Odkazy
Oficiální FB událost: http://bit.ly/UEC-2016
Předprodej vstupenek: http://bit.ly/UEC-ticket

Dodal: Bart W.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ULTRA EUROPE COUNTDOWN 2016

Pátek 1. 7. 2016
Vstup: 200 - 590 Kč
Vystupují:
Zonderling, Spada, CHRIS DAVIES, Angry Beats, Pauli Gabrieli, SNBM, DJ TiGi, Denis Weisz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika