Fanoušci kapel Moderat a Bonobo se dočkají i Emancipator Ensemble

Fanoušci kapel Moderat a Bonobo se dočkají i Emancipator Ensemble

12. 07. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Douglas Appling – známější jako Emancipator – se od vydání svého debutového alba Soon It Will Be Cold Enough v roce 2006 pomalu zapisuje do dějin elektronické hudby.
jako jsou Moderat, Odesza nebo Bonobo. V současnosti brázdí svět v doprovodu živé kapely jako Emanctipator Ensemble a 11.října odehrají své premiérové vystoupení v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky za 440,- Kč + poplatky jsou k zakoupení na webu a pokladně Lucerna Music Baru, na www.goout.cz a v sítích Eventim, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu za 450,- Kč.

Emancipator Ensemble

Douglas se od dětství se věnoval klasické hře na housle a jeho organický přístup k produkci elektronické hudby se nechává inspirovat mnoha vlivy z mezinárodních kultur a hudebních žánrů – vytváří autentickou elektronickou hudbu poučenou světem. 
 

Rok 2015 byl pro Douglase více, než náročný. Nejprve vydal živák Live In Athens, v červenci Dusk to Dawn Remixes – remixové album s mnoha hosty, např. ODESZA, Little People, Eliot Lipp a další a ke konci roku další sólové album s názvem. Seven Seas, první po třech letech. Je výsledkem dvouleté práce, četných spoluprací, nových zážitků a živého vystupování. 

Poslední Emancipatorovo sólové turné po Evropě bylo velkým úspěchem, koncerty v Berlíně, Amsterdamu, Den Haagu, Bruselu, Paříži, Londýnu, Leedsu, Budapeští a v Kodani byli beznadějně vyprodané. Letos na podzim se Emancipator do vrátí a poprvé sebou do Evropy přiveze i živou Ensemble kapelu. Spojení elektroniky, basy, bicích a kláves je na podiu velmi silným a nezapomenutelným zážitkem. Pražský klub Lucerna Music Bar se 11.října má tedy na co těšit.

Přímý link na vstupenky: https://goout.cz/cs/listky/emancipator-ensemble/gbo/

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EMANCIPATOR ENSEMBLE

Úterý 11. 10. 2016
Vstup: od 450 Kč
Vystupují:
Emancipator Ensemble (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika