Take Control 4

Take Control 4

15. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dalším pokračováním noci Take Control nepohrdne ani největší fajnšmekr. V Abatonu se 15. září představí label Quarantine, jeho boss Fierce a velký objev posledních let Break.
I přes svůj mladý věk je Fierce na drum´n´bassové scéně pamětníkem. V polovině devadesátých let už coby šestnáctiletý puberťák atakoval legendární label No U Turn a pak začal střílet ve spolupráci s živými legendami Ed Rushem, Opticalem, Nicem, Tracem a Matrixem jednu nadčasovou pecku za druhou – „Alien Girl“, „Locust“, „The End“, „Tightrope“... Po spolupráci se značkami Virus, Metro, Prototype a 31 Records udělal Fierce něco, za co mu jsou schopny mraky DJů z celého světa nadosmrti líbat nohy. Jeho značku Quarantine přivítali s otevřenou náručí všichni, komu chyběl na scéně label bez prvoplánových hitovek, zbytečných cukrlátek a kde se každý singl, ač se tváří na první poslech sebenenápadněji, nosí v record bagu do prošoupání. Stejně nadšená byla i partička producentů, kteří se můžou u Fierce pořádně rochnit v minimalismu, deepových atmosférách a ničím neomezeném rytmickém základu. A že se tam schází pěkná sestava – Optiv, D-Bridge, Dom & Roland, Break, Silent Witness a RymeTyme, na první release dokonce přispěli Ed Rush, Optical a Fresh.

tc1

Break se výrazněji kamarádí s drum´n´bassem pouhých pět let, přesto si v něm od momentu, kdy poprvé potkal DNAudio crew, stačil vybojovat chvályhodnou pozici. Svým osobitým rukopisem vzdává hold starému zvuku a la Ed Rush a Optical a Cause 4 Concern, který dovádí do technické a aranžérské dokonalosti. Jeho talent ocenil nejeden majitel labelu včetně velkého kritika Teebeeho nebo Kluta, a tak Breakovu diskografii naleznete rozstrkanou po značkách East Side, Fuze, Commercial Suicide, Critical, Invaderz, Explicit, Subtitles, Metalheadz, Levitated, Shadow Law, DNAudio a samozřejmě Quarantine. Spoustu času teď tráví Break právě s Fiercem, se kterým mimo jiné připravují první karanténní kompilaci. Její ukázky s řadou dalších nevydaných novinek uslyšíte na nadcházející Take Control, a protože tihle dva jsou za gramofony stejně zdatní jako ve studiu, máte se na co těšit.

Již tradičně skvělou atmosféru doplní ostřílení zástupci české dnb scény Reverb, IM Cyber, Nitrous a Beast 67. Na breakbeatovém pódiu Vás budou celou noc zahřívat Tchendos Djs.

Klub Abaton bude otevřen od 22:00, kdy zároveň začnou i Djská vystoupení. Vstupné je v předprodeji 150,- Kč, na místě pak 200,- Kč. Nově jsou zprovozněny internetové stránky Takecontrol.cz, kde můžete vždy najít nejaktuálnější informace!!

Předprodeje probíhají v sítích Ticketpro, Ticketstream i Ticketportal a v obchodech TSP (Školská 28, Praha 1), Maximum Underground (Jilská 22, Praha 1), Growshop (Bořivojova 95, Praha 3) a Represent (Saská, Praha 1).

www.takecontrol.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika