Loco Dice přijede poprvé do Prahy

Loco Dice přijede poprvé do Prahy

16. 08. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Temperamentní Dj a producent s tuniskými kořeny a jedna ze stěžejních osobností elektroniky posledních 10ti let Loco Dice přijíždí poprvé do České republiky. Miluje techno a rád experimentuje. Se svou novou deskou se vydal ke svým hip hopovým začátkům a tím vytvořil zajímavý můstek mezi black music a svou milovanou elektronikou.
To a jeho energické show dokazují, že je díky svému africkému původu živelný ve všem, co dělá. Je jasné, že bude 2. prosince v ROXY pořádné horko!

Loco Dice

Tuniský rodák Yassine Ben Achour vyrůstal v Německu a jako teenager se začal věnoval rapu a mixování hip hopu. Sbíral úspěchy a dělal support umělcům jako je Usher, Ice Cube, Jamiroqai nebo Snoop Dogg. Jeho uším se ale časem začala zamlouvat house music, od které chyběl jen krůček k technu, díky kterému už se několik let Yassine aka Loco Dice drží na špičce elektronické hudby. Několikrát byl jedním z headlinerů festivalu Awekenings, nejednou si střihl b2b set s legendou Carl Coxem, byl residentem klubu DC10 na Ibize, vydává pod labely Cadenza nebo Cocoon a je spolu-majitelem labelu Desolat.



Loco Dice je díky svým africkým kořenům živelný ve všem, co dělá. Ať už techno, house nebo minimal, vždy si našel svou vlastní, trochu jinou cestu. Po 7 letech vydal své druhé a zatím poslední album Underground Sound Suicide, ve kterém se tak trochu vrací ke svým hip hopovým kořenům. Právě oznámení hostů a prvního tracku Get Comfy s britským MC Giggs vyvolalo překvapené, ale pozitivní reakce. Ve svých setech skvěle reaguje na atmosféru a umí vytvořit tu správnou rovnováhu mezi melodickým a deepovým soundem. To potvrzuje i jeho poslední Essential mix. Zdá se, že se mu prostě daří vše, na co sáhne! 2. prosince začne techno šílenství pod vedením Loco Dice.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LOCO DICE

Pátek 2. 12. 2016
Vstup: od 590 Kč
Vystupují:
LOCO DICE (Desolat/GER),Eska , Loutka, Schwa
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika