Roxy spouští unikátní program pro fanoušky klubu

Roxy spouští unikátní program pro fanoušky klubu

12. 09. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský klub Roxy spouští v rámci své aplikace unikátní věrnostní program pro své fanoušky. Členství v MY ROXY umožní levnější a přednostní nákup vstupenek, výhodnější jízdy s Uberem nebo např. i exkluzivní soutěže.
Za návštěvy tzv. check-iny v klubu mohou také fanoušci dostávat další výhody. MY ROXY funguje čistě v rámci ROXY aplikace pro iPhone a Android. První check-in bude aktivní 16.září na akci s Gregorem Tresherem a první fáze MY ROXY poběží do konce roku 2016.

Roxy spouští unikátní program pro fanoušky klubu

Verze pro iOS a Verze pro Android

Od této chvíle můžete být součástí ROXY více, než kdy předtím.  ROXY aplikace obsahuje od září nově i věrnostní systém MY ROXY, pro stávající majitelé je třeba jen stáhnout update. MY ROXY dá fanouškům možnost vědět jako první, co se v klubu chystá, kupovat si zvýhodněné vstupenky, merchandise a třeba jezdit i do ROXY levněji s UBERem. Navíc budou mít možnost sbírat tvz. check-iny za každou návštěvu během podzimní sezóny 2016. Za určité počty návštěv pak budou dostávat další odměny jako např. free drinky, vstupenky na koncerty a parties nebo oficiální klubový merch.
Věrnostní program MY ROXY bude aktivní pro podzimní sezónu 2016, platí jen pro akce pořádané ROXY a pro návštěvníky s platnou vstupenkou. První check-in bude aktivní 16. září (Gregor Tresher). Další informace a linky na stáhnutí k dispozici ZDE.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE24: SOLOMUN

Pátek 28. 10. 2016
Vystupují:
Solomun (Bosna)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika