High Contrast mění label a vrací se do Roxy

High Contrast mění label a vrací se do Roxy

19. 09. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Miláček českého publika a drum&bassová legenda High Contrast se vrací v prosinci do Roxy Nový label, nová produkce a brzy i nové album, to jsou změny, které ohlásil High Contrast v průběhu tohoto roku. Týden před Vánoci si všechny tyto novinky budou moci vychutnat fanoušci na živo.
Lincolna doprovodí vynikající britský producent a dj Dimension. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.
 

Přelom roku 2015/16 nebylo o Lincolnu Barrettovi moc slyšet a šlo s největší pravděpodobností o promyšlený záměr. V průběhu tohoto roku ohlásil velké novinky. Tou hlavní je upsání u nezávislého labelu 3Beat Records a ohlášení nového alba, které je očekáváno do konce tohoto roku. První singl Remind Me odkazuje na jeho dřívější produkci plnou pozitivní energie a soulové atmosféry, díky které se dostal do povědomí snad všech drum&bassových fans. Zda půjde o návrat ke klasickému soundu nebo půjde jen o výjimku zatím zůstává pod přísnou pokličkou. V prosinci se v ROXY vše bezpochyby dozvíme.

High Contrast

Vstupenky se prodávají prvních 24 hodin v omezeném množství a s 10% slevou v rámci věrnostního programu MY ROXY - ke stažení zde. Ostatní předprodeje začnou o 24 hodin později tj. v sobotu 17. září ve 13 hodin v rámci všech tradičních kanálů.

Přeštěte si rozhovor s High Contrast.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIGH CONTRAST

Pátek 16. 12. 2016
Vstup: od 390 Kč
Vystupují:
High Contrast (UK), Support: Dimension, N:Force b2bThiew (let it roll), Trimer (UK), 2nd stage Filip´s B-Day : Merci, 2K & Sweg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika